| | | Môže byť označovaná tiež ako biela a v našich zemepisných šírkach sa používa k nakladaniu, do marinád a k výrobe horčice. Indovia sú pri jej použití podstatne kreativnejší. Zlté a čierne horčicové semienka sú v juhoindickej kuchyni obzvlášť dôležitá a pred
Sonnentor Klíčivé trio bio 120 g | | Pikantné chuťové tóny šošovice, reďkovky a horčice sa vám nikdy neomrzia. Fantázii sa medze nekladú! | | Príprava: Semienka prepláchnite a nechajte namáčať 4-6 hodín. Nechajte klíčiť na miske 5-6 dní. Semienka pravidelne 2x denne preplachujte,
Sonnentor Semienka horčice žltej bio 120 g | | Semienka horčice sa používajú na nakladanie, do marinád a na výrobu horčice. | | Opražená semienka skvele chutia na rybe či zelenine. | | Tip: Skôr než pri varení pridáte ostatné prísady, je vhodné horčičné semienka orestovať spoločne s
Sonnentor Semienka horčice čiernej bio 80 g | | Semienka pochádzajú zo stredomoria a sú pikantnejšie než semienka horčice žltej. | | TIP: Po orestovaní na oleji získajú orechové arómu. Len si dávajte pozor, aby sa semienka nespálila. | | Zloženie: Semienka horčice čierne * 100%. | | *
BIO Korenie na ryby rybára Svena - Sonnentor, 35g | | Obsah: BIO Korenie na ryby rybára Svena - Sonnentor | | 1x35g | | Charakteristika BIO Korenie na ryby rybára Svena - Sonnentor: | | BIO Korenie na ryby rybára Svena - jemne aromatická zmes bylín vhodná na všetky druhy rybích jedál | | BIO Korenie