Čas čakanky je čistá kávovina z koreňov čakanky, ktorá je ľahko rozpustná a slúži ako náhrada kávy pre všetkých, ktorí sa vyhýbajú kofeínu. | | Návod na prípravu: Dve kávové lyžičky zmesi zalejeme v hrnčeku horúcou vodou. Podľa chuti podávame s cukrom a mliekom
Kakaový prášok s výraznou chuťou i vôňou vďaka vyššiemu obsahu kakaového masla a tzv. holandskému spôsobu spracovania
Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora, je vynikajúcim pomocníkom pri nahradzovaní rafinovaného bieleho cukru
BioNebio Kakaový prášok z nepraženého kakaa 150 g Bio nepražený kakaový prášok je jemne mletý nealkalizovaný prášok z nepražených ekvádorských kakaových bôbov. Miestny druh kakaa Arriba Nacional vyniká plnou ľahko korenenou chuťou a vôňou s nižšou horkosťou
BIO SIRUP Z AGÁVE 500 g | | Obsah: BIO SIRUP Z AGÁVE | | 1 x 500 g | | Charakteristika BIO SIRUP Z AGÁVE: | | Sladidlo - 100% zahustená šťava z Bio agávy. Vzniká odparovaním šťavy vytekajúcej po narezaní z listov agávy. | Prírodné sladidlo starých aztékov. Sirup je vhodný ako náhrada
Ako čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora, je javorový sirup (spolu s medom a melasou) vynikajúcim pomocníkom pri nahradzovaní rafinovaného bieleho cukru
BioNebio Kakaový prášok odtučnený 150 g Kakaové bôby použité pri jeho výrobe pochádzajú z fair trade projektu HAND IN HAND v Latinskej Amerike
Bio Javorový sirup 100% Grade A je čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora. Javorový sirup je (spolu s medom a melasou) vynikajúcim pomocníkom pri nahrádzaní rafinovaného bieleho cukru. Bio certifikát garantuje šetrné spracovanie bez použitia