Zmes je zomletá na veľmi jemnú štruktúru a je u nej aj zvýšená dávka albumínu, aby sa dosiahla čo najpevnejšej nástrahy. Vďaka týmto úpravám vydrží vo vode veľmi dlho, ale pritom dokáže konštantne po celý čas uvoľňovať pachovou stopu a atraktívny potravinový signál
Zmes je zomletá na veľmi jemnú štruktúru a je u nej aj zvýšená dávka albumínu, aby sa dosiahla čo najpevnejšej nástrahy. Vďaka týmto úpravám vydrží vo vode veľmi dlho, ale pritom dokáže konštantne po celý čas uvoľňovať pachovou stopu a atraktívny potravinový signál
Zmes je zomletá na veľmi jemnú štruktúru a je u nej aj zvýšená dávka albumínu, aby sa dosiahla čo najpevnejšej nástrahy. Vďaka týmto úpravám vydrží vo vode veľmi dlho, ale pritom dokáže konštantne po celý čas uvoľňovať pachovou stopu a atraktívny potravinový signál