Vďaka obsahu silíc, trieslovín, slizov, glykozidov a vitamínu C sú jeho kvety vynikajúcim pomocníkom pri nachladnutí, horúčke, tráviacich ťažkostiach aj migréne. | | Návod na prípravu: Horúcou vodou (250 ml) zalejeme 2 čajové ližičky bylinya necháme lúhovať 5 až 10
Vďaka obsahu silíc, trieslovín, slizov, glykozidov a vitamínu C sú jeho kvety vynikajúcim pomocníkom pri nachladnutí, horúčke, tráviacich ťažkostiach aj migréne. | | Návod na prípravu: Horúcou vodou (250 ml) zalejeme 2 čajové ližičky bylinya necháme lúhovať 5 až 10
Vďaka obsahu silíc, trieslovín, slizov, glykozidov a vitamínu C sú jeho kvety vynikajúcim pomocníkom pri nachladnutí, horúčke, tráviacich ťažkostiach aj migréne. | | Návod na prípravu: Horúcou vodou (250 ml) zalejeme 2 čajové ližičky bylinya necháme lúhovať 5 až 10
Vďaka obsahu silíc, trieslovín, slizov, glykozidov a vitamínu C sú jeho kvety vynikajúcim pomocníkom pri nachladnutí, horúčke, tráviacich ťažkostiach aj migréne. | | Návod na prípravu: Horúcou vodou (250 ml) zalejeme 2 čajové ližičky bylinya necháme lúhovať 5 až 10
Vďaka obsahu silíc, trieslovín, slizov, glykozidov a vitamínu C sú jeho kvety vynikajúcim pomocníkom pri nachladnutí, horúčke, tráviacich ťažkostiach aj migréne. | | Návod na prípravu: Horúcou vodou (250 ml) zalejeme 2 čajové ližičky bylinya necháme lúhovať 5 až 10
Vďaka obsahu silíc, trieslovín, slizov, glykozidov a vitamínu C sú jeho kvety vynikajúcim pomocníkom pri nachladnutí, horúčke, tráviacich ťažkostiach aj migréne. | | Návod na prípravu: Horúcou vodou (250 ml) zalejeme 2 čajové ližičky bylinya necháme lúhovať 5 až 10
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Sekaný lipový kvet vhodný do čaju. Lipový čaj je hojne využívaný v ľudovej medicíne proti kašlu, horúčke či prechladnutiu. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a potom sa scedí
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Kardamóm vylepší chuť sladkých aj slaných jedál. Jeho chuť pripomína najviac ovocie a kvetiny, môžeme však povedať, že je mierne gáfrovo a eukalyptovo zafarbená, s dymovým, horko-sladkým nádychom. Celkový chuťový dojem je svieži. V Indii je nevyhnutnou súčasťou mnohých
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Tradičný nápoj severnej Afriky osviežujúcej, nakyslej chuti. Pije sa teplý aj studený, s cukrom alebo medom. | | Návod na prípravu: Jedna čajová lyžička čaju sa zaleje 200 ml vriacej vody, nechá sa 8 minut odstáť a potom sa scedí. | | Zloženie: Ibištek sudánský
Tradičný nápoj severnej Afriky osviežujúcej, nakyslej chuti. Pije sa teplý aj studený, s cukrom alebo medom. | | Návod na prípravu: Jedna čajová lyžička čaju sa zaleje 200 ml vriacej vody, nechá sa 8 minut odstáť a potom sa scedí. | | Zloženie: Ibištek sudánský
Tradičný nápoj severnej Afriky osviežujúcej, nakyslej chuti. Pije sa teplý aj studený, s cukrom alebo medom. | | Návod na prípravu: Jedna čajová lyžička čaju sa zaleje 200 ml vriacej vody, nechá sa 8 minut odstáť a potom sa scedí. | | Zloženie: Ibištek sudánský
Tradičný nápoj severnej Afriky osviežujúcej, nakyslej chuti. Pije sa teplý aj studený, s cukrom alebo medom. | | Návod na prípravu: Jedna čajová lyžička čaju sa zaleje 200 ml vriacej vody, nechá sa 8 minut odstáť a potom sa scedí. | | Zloženie: Ibištek sudánský
Tradičný nápoj severnej Afriky osviežujúcej, nakyslej chuti. Pije sa teplý aj studený, s cukrom alebo medom. | | Návod na prípravu: Jedna čajová lyžička čaju sa zaleje 200 ml vriacej vody, nechá sa 8 minut odstáť a potom sa scedí. | | Zloženie: Ibištek sudánský