Szynaka Zrkadlo DESJO 30

Szynaka Zrkadlo DESJO 30

Szynaka Zrkadlo DESJO 30

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Szynaka Zrkadlo DESJO 30 - popis produktu

DESJO je elegantná sektorová zostava nábytku, ktorá ponúka moderný no zároveň elegantný dizajn, ktorý umožňuje vytvoriť si krásny, nadčasový a harmonický domov. Táto jedinečná sektorová kolekcia DESJO sa vyznačuje predovšetkým moderným štýlom kombinovaným s eleganciou. Kolekcia má niekoľko jednotlivých komponentov, z ktorých si vyskladáte očarujúci domov. Sektorový nábytok DESJO je charakteristický zaoblenými hranami. Zrkadlo DESJO 30 je vyrobené z kvalitných materiálov vo farebnom prevedení dub sanremo 3D / hnedá uni. Nábytok má bez - úchytové otváranie. 

Materiál: MDFRozmery: (ŠxVxH) 119 x 70 x 3 cmFarebné prevedenie: dub sanremo 3D / hnedá uni

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! Na sklá sa nevzťahuje reklamácia, je potrebné si ich skontrolovať pri preberaní tovaru!

Produkt Szynaka Zrkadlo DESJO 30 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Obývacie steny od značky Szynaka, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zostavy nábytku, je v ponuke značky Szynaka v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

Produkt Szynaka Zrkadlo DESJO 30 patrí do skupiny produktov Dizajnový nábytok, patrí značke Szynaka, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Szynaka Zrkadlo DESJO 30 - parametre produktu

Výška70 cm
TvarHranaté
Šírka119 x 70 x 3
KategóriaNábytok, Zrkadlá, Obývacie steny, Zostavy nábytku, Dizajnový nábytok, Obývacie zostavy
ZnačkaSzynaka
E-shopMojnabytok.sk

Szynaka Zrkadlo DESJO 30 - história ceny a dostupnosti

Szynaka Zrkadlo DESJO 30 - ďalšie zaujímavé produkty

Szynaka Zrkadlo DESJO 30 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?