Szynaka Vešiaková polica LUCCA 09

Szynaka Vešiaková polica LUCCA 09

Szynaka Vešiaková polica LUCCA 09

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Szynaka Vešiaková polica LUCCA 09 - popis produktu

Moderná sektorová zostava LUCCA, vhodná na zariadenie akejkoľvek spálne, obývačky či predsiene. Vešiaková polica LUCCA 09 je vyrobená z kvalitného materiálu v modernom bielom matnom farebnom prevedení. Polica LUCCA pôsobí veľmi nadčasovo no zároveň veľmi zmyselne a elegantne. S kolekciou LUCCA si viete vytvoriť neodolateľný domov plný harmónie a príjemného oddychu.     Materiál: MDF / PVC fólia  Rozmer: (HxŠxV) 30 x 62 x 37 cm  Farebné prevedenie: biela matná  Hmotnosť police: 7 kg   Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti!

Produkt Szynaka Vešiaková polica LUCCA 09 patrí do skupiny produktov Nábytok do obývačky, patrí pod značku Szynaka, farebné prevedenie je biela, materiál je MDF, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Predsieňový nábytok, patrí pod značku Szynaka, farebný variant je biela, materiálové zloženie MDF, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Produkt Szynaka Vešiaková polica LUCCA 09 patrí do skupiny produktov Predsieňové steny, patrí značke Szynaka, farebná verzia je biela, z materiálu MDF, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Szynaka Vešiaková polica LUCCA 09 - parametre produktu

MateriálMDF
FarbaBiela
ŠtýlProvensálske
TypNástenné
TypBez skrine
TypBez zrkadla
KategóriaNábytok, Police, Nábytok do obývačky, Vešiaky, Predsieňový nábytok, Predsieňové steny, Obývačkové zostavy, Spálňové zostavy
ZnačkaSzynaka
Farbabiela
MateriálMDF
E-shopMojnabytok.sk

Szynaka Vešiaková polica LUCCA 09 - história ceny a dostupnosti

Szynaka Vešiaková polica LUCCA 09 - ďalšie zaujímavé produkty

Szynaka Vešiaková polica LUCCA 09 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?