Szynaka Polica VELVET 35 Farba: dub rustikal

Szynaka Polica VELVET 35 Farba: dub rustikal

Szynaka Polica VELVET 35 Farba: dub rustikal

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Szynaka Polica VELVET 35 Farba: dub rustikal - popis produktu

Unikátny masívny sektorový nábytok Velvet ponúka elegantný dizajn v spojení s kvalitným prevedením. Masívne drevo má množstvo nesporných výhod, úžasná kresba dreva, jeho prirodzená prírodná vôňa či dlhá životnosť, Vás presvedčia že masívny nábytok, je pre Vás ten pravý. Drevo sa ľahko kombinuje s akýmkoľvek interiérom a dokáže zútulniť priestor aj napriek modernému prevedeniu. 

Predná časť nábytku Velvet je vyrobená z masívneho dreva, zadná časť z dubovej dýhy, vnútorná časť je vyrobená z fóliovaného laminátu, povrch je upravený ekologickým olejom, čo zabezpečuje zdravotnú nezávadnosť nábytku.

Nábytok z masívneho dreva síce vyžaduje trošku vyššiu investíciu, ale ľahká údržba, neodolateľný vzhľad nábytku a dlhá životnosť výrobkov vám tieto investície čoskoro vráti.

Materiál: masív, dýha, lamino Rozmery (ŠxVxH) : 161 x 24 x 25 cm  Farebné prevedenie: dub rustikal olejovaný     Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti. 

Produkt Szynaka Polica VELVET 35 Farba: dub rustikal je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke Szynaka, farebný variant je béžová, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Masívny nábytok, patrí pod značku Szynaka, farebný variant je béžová, v ponuke predajcu Mojnabytok.sk.

Szynaka Polica VELVET 35 Farba: dub rustikal - parametre produktu

Farbadub rustikal
Výška24 cm
ŠtýlModerné
FarbaBéžová
TypOtvorené police
TvarObdĺžnikové police
DekorDub
Šírka od-do160 cm - 170 cm
KategóriaNábytok, Police, Dizajnový nábytok, Masívny nábytok
ZnačkaSzynaka
Farbabéžová
E-shopMojnabytok.sk

Szynaka Polica VELVET 35 Farba: dub rustikal - história ceny a dostupnosti

Szynaka Polica VELVET 35 Farba: dub rustikal - ďalšie zaujímavé produkty

Szynaka Polica VELVET 35 Farba: dub rustikal - ako nakúpiť najvýhodnejšie?