SXT K106 Black #7778667

SXT K106 Black #7778667

SXT K106 Black #7778667

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SXT K106 Black - popis produktu

PC skrinka SXT K106 Black:PC skrinka (PC case) SXT K106 Black veľkosti Midi Tower ponúkne štýlový dizajn, ktorému dominuje čierna farba. Tá je nanesená na oceľovej konštrukcii. Midi Tower je prísľubom na montáž stredne aj vysoko výkonných počítačov, ľahšie skladných než Big Tower. Aj napriek tomu, že ide o menšiu verziu PC case, obsiahne dostatočné množstvo herných či profesionálnych súčiastok. Náročných hráčov uchváti aj možnosť slušného odvádzania nepriaznivých teplôt za pomoci rozsiahlejších chladičov a ventilátorov, ktoré môžete bez problémov umiestniť do skrine. Hlavný ovládací panel stolného počítača umožňujúci ovládanie a pripojenie periférií je umiestnený na hornej časti PC skrinky. Do počítačovej skrine SXT K106 Black budete schopní umiestniť motherboard typu ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) a eATX (Extended ATX). U tejto počítačovej skrine môžete očakávať perforované čelo, ktoré vyzerá skvele a navyše zaistí lepšiu cirkuláciu vzduchu. Najdôležitejšie vlastnosti PC case SXT K106 Black Formát PC skrine Midi Tower je určený na návrh profesionálnych stolných PC Obsiahne moderné komponenty so spoľahlivým chladením Čierna prepracovaná skriňa z ocele je doplnená priehľadnou bočnicou V SXT K106 Black nájdete 6 slotov na ventilátory Skrinka na PC má perforované čelo Predný panel je usadený zhora Vybavenie PC skrinky SXT K106 Black 2 sloty pre 2,5 SSD. Ostatné súčiastky pripojíte na základnú dosku. Hlavný ovládací panel vám dovolí pripojiť USB 3,2 Gen 1, slúchadlá a mikrofón. Zdroj počítačovej skrinky SXT je umiestnený v jej spodnej časti, vďaka tomu rieši hlavne napájanie zostavy a nie je zasiahnutý teplým vzduchom, ktorý prúdi predovšetkým v hornej časti skrine.

Tento produkt sa nachádza v kategórii PC skrinky od značky SXT, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt SXT K106 Black #7778667 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Midi Tower od značky SXT, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

SXT K106 Black - parametre produktu

KategóriaSkrine, PC skrinky, Midi Tower
ZnačkaSXT
E-shopAlza.sk

SXT K106 Black - história ceny a dostupnosti

SXT K106 Black - ďalšie zaujímavé produkty

SXT K106 Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?