Swiss Naturevia Laktobacily 3 Imunita s vitamínom D 30cps

Swiss Naturevia Laktobacily 3 Imunita s vitamínom D 30cps

Swiss Naturevia Laktobacily 3 Imunita s vitamínom D 30cps

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Swiss Naturevia Laktobacily 3 Imunita s vitamínom D 30cps - popis produktu

Výživový doplnok s obsahom 3 kmeňov probiotických kultúr ľudského pôvodu a prebiotík fruktooligosacharidov (FOS). Vitamín D prispieva k správnej funkcii imunitného systému.

Produkt neobsahuje: mlieko ani laktózu, lepok, syntetické farbivá ani konzervanty.

Každá kapsula obsahuje: Minimálne 6 miliárd CFU* Lactobacillus Rhamnosus GG 12,5*mg Lactobacillus Acidophilus 1,5*mg Bifidobacterium animalis ssp.lactis 9,6*mg Fruktooligosacharidy 30,0 mg Vitamín D3 (400IU) 10,0 μg * CFU – počet živých probiotických mikroorganizmov (colony- forming unit) v okamžiku plnenia

Produkt ďalej obsahuje: Kukuričný škrob (plnidlo), rastlinná kapsula (hypromelosa), probiotický komplex, fruktoologosacharidy, stearan horečnatý, oxid kremičitý (protihrudkujúce látky), cholecalciferol.

Ako sa dávkuje Swiss Naturevia Laktobacily 3 Imunita

Deti do 12 rokov 1 kapsula denne. Dospelý 1-3 kapsule denne. Pred a po užití antibiotík dodržujte časový odstup minimálne 2-3 hod.

Upozornenie

Prípravok nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Prípravok sa musí uskladňovať mimo dosahu malých detí. Nesmie sa požívať ako náhrada rozmanitej stravy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Pri správnom skladovaní je očakávané množstvo CFU* na konci doby trvanlivosti minimálne 3 miliardy CFU/cps.

Swiss Naturevia Laktobacily 3 Imunita s vitamínom D 30cps - parametre produktu

Swiss Naturevia Laktobacily 3 Imunita s vitamínom D 30cps - história ceny a dostupnosti

Swiss Naturevia Laktobacily 3 Imunita s vitamínom D 30cps - ďalšie zaujímavé produkty

Swiss Naturevia Laktobacily 3 Imunita s vitamínom D 30cps - ako nakúpiť najvýhodnejšie?