Svadobné poháre na víno Novomanželia B & W, 2 ks

Svadobné poháre na víno Novomanželia B & W, 2 ks

Svadobné poháre na víno Novomanželia B & W, 2 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 30,56 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Svadobné poháre na víno Novomanželia B & W, 2 ks - popis produktu

Svadobný pohár pre ženícha má čiernu nôžku, svadobný pohár pre nevestu má nôžku bielu. Pieskovanie potom evokuje postavy ženích a nevesty. Poháre, na ktoré pieskujeme sú vyrobené českými sklárňami Crystalex. Prednosťou pohárov je priezračné bezolovnaté krištáľové sklo, vysoká odolnosť proti mechanickému poškodeniu a jemne zabrúsený ústny okraj. ZADANIE PIESKOVANIA Mená a dátum uvádzajte do zadania pieskovania. Mená budú do motívu umiestnené podľa vzorového motívu. Prípadnú zmenu, uveďte do poznámky. Zadanie pieskovania pred odoslaním objednávky dôkladne skontrolujte . Reklamácie z dôvodu chybného zadania nebudú akceptované. Prezrite si písmená a číslice, ktoré budú použité v motíve: LEHOTA VÝROBY Štandardná lehota výroby a odoslania je do 10 pracovných dní . Ak chcete výrobu urýchliť sa lehotou do 5 pracovných dní, pridajte si do nákupného košíka príplatok Expres objednávka pieskovania . Podmienkou dodržania lehôt je úplnosť objednávky a včasná úhrada. V rámci daných lehôt je možné individuálne dohodnúť konkrétny termín odoslania . Požiadavky uvádzajte do poznámky v objednávke. Majte však na pamäti, že minimálny čas na výrobu a odoslanie sú 3 pracovné dni. O PIESKOVANÍ Chcete sa dozvedieť viac o tom ako poháriky pieskujeme? Prečítajte si krátky článok AKO U NÁS PREBIEHA VÝROBA PIESKOVANIA. Pieskovanie skla je technika zdobenia, pri ktorej je za pomoci tryskacej pištole vrhaný prúd piesku proti sklu. Ostrohranné zrnká piesku nesené prúdom stlačeného vzduchu dopadajú veľkou rýchlosťou na povrch skla. Výsledkom je, že sa povrch skla zdrsňuje do špecifickej šedobielej farby a stáva sa matným. Pieskovanie je trvalé a odolá umývaniu v umývačke.

Produkt Svadobné poháre na víno Novomanželia B & W, 2 ks patrí do skupiny produktov Poháre na víno, je vyrobený z materiálu bezolovnaté křišťálové sklo v ponuke e-shopu SklenenyShop.sk.

Svadobné poháre na víno Novomanželia B & W, 2 ks - parametre produktu

Priemer79 mm
Výška224 mm
Druh sklaautomatická výroba
Objem450 ml
Balenie2 ks
Umývačkane
Materiálbezolovnaté krištáľové sklo
Dekoráciaručné pieskovanie
Pre kohopre manželov
Dekoráciastříkání
KategóriaPoháre, Poháre na víno
Materiálbezolovnaté křišťálové sklo
E-shopSklenenyShop.sk

Svadobné poháre na víno Novomanželia B & W, 2 ks - história ceny a dostupnosti

Svadobné poháre na víno Novomanželia B & W, 2 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Svadobné poháre na víno Novomanželia B & W, 2 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?