SUPRASORB Liquacel Ag krytie na rany s antimikrobiálnym striebrom 5 x 5 cm 10 ks

SUPRASORB Liquacel Ag krytie na rany s antimikrobiálnym striebrom 5 x 5 cm 10 ks

SUPRASORB Liquacel Ag krytie na rany s antimikrobiálnym striebrom 5 x 5 cm 10 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SUPRASORB Liquacel Ag krytie na rany s antimikrobiálnym striebrom 5 x 5 cm 10 ks - popis produktu

Zdravotnícka pomôcka. Antimikrobiálne krytie na ranu je mäkká, prispôsobivá netkaná textília vyrobená z karboxymetylcelulózy sodnej a spevňujúcich celulózových vlákien s antimikrobiálnym striebrom. Striebro v krytí na ranu má antimikrobiálny účinok na mnohé z rôznych baktérií v rane zachytených v krytí.Vysokou vertikálnou absorpciou exsudátu do krytia sa vytvára gél, ktorý pomáha zachovať vlhké prostredie rany, prispieva k autolytickému vyčisteniu rany a chráni okraj rany a okolitú kožu pred maceráciou, čím podporuje proces hojenia. Výrobok sa dá použiť aj pod kompresiou. Účel použitia: Suprasorb® Liquacel Ag antimikrobiálne krytie na ranu možno použiť na zvládnutie stredne až silno exsudujúcich rán. Indikácie pre použitie: Pod dohľadom profesionálneho zdravotníckeho pracovníka možno antimikrobiálne krytie na rany Suprasorb® Liquacel Ag použiť pre zvládnutie: popálenín čiastočnej hrúbky; vredov na nohách, dekubitov a diabetických vredov; chirurgických rán (napr. pooperačné rany, rany ponechané na zahojenie sekundárnym zámerom a miesta odberu kožných štepov); traumatických rán (napr. odreniny a tržné rany); rán so sklonom ku krvácaniu, ako sú rany, ktoré boli mechanicky alebo chirurgicky vyčistené, a miesta odberu kožných štepov, za predpokladu, že sú: stredne silno až silno exsudujúce, povrchové alebo hlboké V prípade potreby možno krytie použiť v spojení s vhodným sekundárnym krytím udržujúcim vlhkosť, aby výrobok zostal na mieste a/alebo pod kompresiou Kontraindikácie: Produkt by sa nemal používať u osôb, ktoré sú citlivé alebo alergické na krytie a jeho zložky.

Tento produkt nájdete v skupine Náplasti na kurie oká, vyrába ho značka SUPRASORB, nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk.

SUPRASORB Liquacel Ag krytie na rany s antimikrobiálnym striebrom 5 x 5 cm 10 ks - parametre produktu

SUPRASORB Liquacel Ag krytie na rany s antimikrobiálnym striebrom 5 x 5 cm 10 ks - história ceny a dostupnosti

SUPRASORB Liquacel Ag krytie na rany s antimikrobiálnym striebrom 5 x 5 cm 10 ks - ďalšie zaujímavé produkty

SUPRASORB Liquacel Ag krytie na rany s antimikrobiálnym striebrom 5 x 5 cm 10 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?