Super strečové poťahy NIAGARA smotanová obliečky na vankúšiky 2 ks (40 x 40 cm)

Super strečové poťahy NIAGARA smotanová obliečky na vankúšiky 2 ks (40 x 40 cm)

Super strečové poťahy NIAGARA smotanová obliečky na vankúšiky 2 ks (40 x 40 cm)

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 19,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Super strečové poťahy NIAGARA smotanová obliečky na vankúšiky 2 ks (40 x 40 cm) - popis produktu

 

Španielska nálož elegancie a pohodlia

 

 

Bohato tkaný, robustný, ale na dotyk mäkký a príjemný materiál s unikátnou plastickou štruktúrou - to je úžasný nový sveter pre vašu sedačku. Elegantné jednofarebné prevedenie poťahov vytvára v priestore čistý a upokojujúci dojem, ktorý oceníte vy aj vaše návštevy.

 

Mnohoročná výrobná tradícia a skúsenosti rodinnej firmy Nueva Textura zaručujú unikátne spracovanie výnimočného materiálu, ktorý odoláva skúške času aj zaťaženiu. Vaša sedačka tak zostane krásna po mnoho rokov. Stačí si len vybrať z palety farieb tú správnu pre dokonalú harmóniu vášho domova.

  

 

 

 

Noblesný reliéf a sýte farby

 

 

V poťahoch Niagara sa snúbi špičkový materiál, inovatívne technológie a dokonalé spracovanie. Sú vyrobené z vysoko pružného silného úpletu so 60 % prírodných bavlnených vlákien s výrazným mäkkým reliéfom. Vaša sedačka s nimi dostane luxusný kabátik, žiadne obyčajné 'tričko'.

Čisté jednofarebné prevedenie podčiarkuje práve elegantnú štruktúru, ktorá dodáva poťahom originálny vzhľad. Vyniknú najmä v spojení s výraznými a pestrými doplnkami. Smotanová farba krásne presvetlí a rozžiari celý interiér.

Super strečové poťahy Niagara prinesú do vášho domova mimoriadny komfort a nepochybný nádych luxusu.

 

 

Ľahko sa nasadzujú a perfektne sedia

 

 

Napínacie poťahy Niagara predstavujú nadštandardnú kvalitu. Patentovaná revolučná technológia SuperStretch zaisťuje ich roztiahnuteľnosť do všetkých smerov. Poťahy sa ľahko nasadzujú a vďaka svojej elasticite sa perfektne prispôsobia takmer každému tvaru sedakču či kresla tak, že vyzerajú ako pravé čalúnenie.

Väčšinu poťahov ľahko vyperiete v práčke a usušíte v sušičke alebo klasicky vyvesením. Ani opakovaným praním poťahy nestrácajú svoju elasticitu.

Poťahy nie sú vodeodolné.

 

Ako zmerať vankúšiky

 

Super strečové poťahy NIAGARA smotanová obliečky na vankúšiky 2 ks (40 x 40 cm) - história ceny a dostupnosti

Super strečové poťahy NIAGARA smotanová obliečky na vankúšiky 2 ks (40 x 40 cm) - ďalšie zaujímavé produkty

Super strečové poťahy NIAGARA smotanová obliečky na vankúšiky 2 ks (40 x 40 cm) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?