SUNLU S9 PLUS

SUNLU S9 PLUS

SUNLU S9 PLUS

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SUNLU S9 PLUS - popis produktu

3D tlačiareň SUNLU S9 PLUS:Kľúčové vlastnosti 3D tlačiarneSUNLU S9 PLUSTechnológia tlače FDMVhodná na použitie 1,75 mm materiálu ABS, HIPS, PETG, PLA, TPU a WoodMožnosť tlače z SD kartyDetekcia upchatia dýzySUNLU S9 PLUS skvele spolupracuje so SUNLU FilaDryer S13D tlačiareň má kvalitný kovový extruderFunkcia obnovenia tlače po výpadku prúdu alebo vláknaRýchlosť tlače dosahuje až 250 mm/sNízka úroveň hluku (menej ako 58 dB)Automatické vyrovnávanie so 16 detekčnými bodmiTlačová plocha s rozmermi 310 × 310 × 400 mm3d FDM tlačiareň sunlu S9 PLUSŠetrite svoj čas a tlačte rýchlejšie3D tlačiareň SUNLU S9 PLUS ponúka veľkorysý tlačový priestor s rozmermi 310 × 310 × 400 mm a magnetickou platformou so skvelou tepelnou vodivosťou. Tlačiareň dokáže vyvinúť rýchlosť tlače až 250 mm/s. Vďaka tomu môžete vytlačiť väčšie množstvo 3D modelov. Na 3D tlač využíva tlačiareň SUNLU metódu FDM s podporou materiálov ABS, HIPS, PETG, PLA, TPU a Wood. 3D tlačiareň je vybavená bezpečnostnými funkciami, ktoré uľahčujú jej prevádzku a používanie. Napríklad pri detekcii upchanej dýzy sa chod tlačiarne zastaví a bude ho možné obnoviť potom, čo upchatie odstránite. V prípade výpadku prúdu alebo vypadnutia vlákna bude 3D tlačiareň SUNLU S9 PLUS opäť pokračovať tam, kde predtým skončila. Presnosť tlače zaisťuje aj funkcia automatického vyrovnania s celkom 16 detekčnými bodmi. Príjemným benefitom je tiež tichá prevádzka, pretože hluk pri tlači dosahuje hodnotu menšiu ako 58 dB.Veľké tlačová plocha vás nebude obmedzovaťNenechajte obmedzovať svoju fantáziu priestorom, pretože 3D tlačiareň SUNLU S9 PLUS ponúka veľkorysú plochu s rozmermi 310 × 310 × 400 mm.Presné vyrovnávanieVynikajúca presnosť 3D tlačiarne SUNLU S9 PLUS je dosiahnutá pomocou funkcie ABL a vďaka automatickému vyrovnávaniu, ktoré využíva celkom 16 detekčných bodov.SUNLU S9 PLUS má dobrú priľnavosťTlačová plocha má skvelú priľnavosť a preto výtlačky zostávajú v priebehu tlače na svojom mieste. Po vychladnutí ich zase naopak ľahko zložíte.Tlačiareň SUNLU S9 PLUS je vysoko stabilnáCelokovová tlačiareň zaistí perfektnú stabilitu a presné výsledky.Automatické zastavenie tlače3D tlačiareň SUNLU S9 PLUS disponuje senzorom, ktorý monitoruje prísun vlákna. Ak sa stane, že by sa filament pretrhol alebo úplne došiel, tlačiareň SUNLU zastaví tlač, a to bez toho, aby došlo k strate postupu.Široká kompatibilita s filamentmiNa tlač svojich výtvorov si môžete vybrať zo širokej škály filamentov. Tlačiareň SUNLU S9 PLUS podporuje 1,75 mm PLA, ABS, PETG, HIPS, PCL, TPU aj Wood.

Tento produkt sa nachádza v kategórii 3D filament, je v ponuke značky Sunlu, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt SUNLU S9 PLUS je možné nájsť medzi produktmi v skupine 3D tlačiarne, vyrába ho značka Sunlu, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine 3D tlač, vyrába ho značka Sunlu v ponuke e-shopu Alza.sk.

SUNLU S9 PLUS - parametre produktu

SUNLU S9 PLUS - história ceny a dostupnosti

SUNLU S9 PLUS - ďalšie zaujímavé produkty

SUNLU S9 PLUS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?