SUNAR Mliečna kaša 8 cereálií na dobrú noc piškótová 8+ 210 g

SUNAR Mliečna kaša 8 cereálií na dobrú noc piškótová 8+ 210 g

SUNAR Mliečna kaša 8 cereálií na dobrú noc piškótová 8+ 210 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SUNAR Mliečna kaša 8 cereálií na dobrú noc piškótová 8+ 210 g - popis produktu

Mliečna kaša 8 cereálií, na dobrú noc. Potravina pre zvláštnu výživu malých detí, vhodná pre deti od ukončeného 8. mesiaca. Instantná obilno-mliečna kaša v prášku.  S obsahom plnotučného mlieka s lahodnou mliečnou chuťou, bez palmového oleja. Bez pridaného cukru - obsahuje iba prirodzene sa vyskytujúce cukry. S celozrnnými cereáliami (je použitých 22% celozrnnej pšeničnej a ovsenej múky).  Cereálie - zdroj vlákniny. S obsahom vitamínov, minerálov, železa a vápnika. Vápnik je dôležitý pre správny vývoj kostí, železo pomáha pre správnu krvotvorbu a prispieva k správnej funkcii imunitného systému.

Produkt SUNAR Mliečna kaša 8 cereálií na dobrú noc piškótová 8+ 210 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská výživa, je v ponuke značky Sunar v ponuke e-shopu Benulekaren.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské kaše, vyrába ho značka Sunar, v ponuke predajcu Benulekaren.sk.

Produkt SUNAR Mliečna kaša 8 cereálií na dobrú noc piškótová 8+ 210 g patrí do skupiny produktov Detské mliečne kaše, patrí pod značku Sunar, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk.

SUNAR Mliečna kaša 8 cereálií na dobrú noc piškótová 8+ 210 g - parametre produktu

SUNAR Mliečna kaša 8 cereálií na dobrú noc piškótová 8+ 210 g - história ceny a dostupnosti

SUNAR Mliečna kaša 8 cereálií na dobrú noc piškótová 8+ 210 g - ďalšie zaujímavé produkty

SUNAR Mliečna kaša 8 cereálií na dobrú noc piškótová 8+ 210 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?