SUECOS Profesionálna pracovná obuv Suecos ALMA PINK  36

SUECOS Profesionálna pracovná obuv Suecos ALMA PINK 36

SUECOS Profesionálna pracovná obuv Suecos ALMA PINK  36

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SUECOS Profesionálna pracovná obuv Suecos ALMA PINK 36 - popis produktu

Ste neustále na nohách ? Potrebovali by ste zdravotnú obuv, pri ktorej si ani neuvedomíte, že ju máte obutú ? V tom prípade, si tieto ALMY zamilujete! Obuv pre profesionálov, čašníkov, barmanov, zdravotníkov, poskytuje dokonalý komfort pri každodennom nosení, tlmí každý Váš krok a ponúka úľavu pre Vaše kolená, nohy a chrbát, znižuje ich preťaženie Skvelo tlmí nárazy na päte Širšia päta, pre lepšiu stabilitu Gumená, ultra ľahká protišmyková podrážka, nezanecháva stopy na podlahe Vďaka sieťovinovému materiálu, je obuv priedušná a Vaša noha sa nepotí Vďaka exkluzívnej technológii Health Tech™ budete mať ľahší krok, a tým aj každodenný život. Vyberateľná stielka Air System ™ Honeycomb s vetracími otvormi prenáša tlak na celú podrážku The Cooltech ™ podšívka je z mäkkej tkaniny, ktorá podporuje rýchle vysatie vlhkosti

Produkt SUECOS Profesionálna pracovná obuv Suecos ALMA PINK 36 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Suecos, vo farebnej verzii biela, Ružovo v ponuke e-shopu Profikuchar.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zdravotná obuv od značky Suecos, vo farebnej verzii biela, Ružovo, nájdete ho u predajcu Profikuchar.sk.

Produkt SUECOS Profesionálna pracovná obuv Suecos ALMA PINK 36 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska zdravotná obuv, vyrába ho značka Suecos, farebná verzia je biela, Ružovo, nájdete ho u predajcu Profikuchar.sk.

SUECOS Profesionálna pracovná obuv Suecos ALMA PINK 36 - parametre produktu

Záručná doba24 mesiacov
FarbaRužovo-biela
Veľkosť obuvi36
KategóriaDámska obuv, Zdravotná obuv, Dámska zdravotná obuv
ZnačkaSuecos
Farbabiela, Ružovo
E-shopProfikuchar.sk

SUECOS Profesionálna pracovná obuv Suecos ALMA PINK 36 - video produktu

SUECOS Profesionálna pracovná obuv Suecos ALMA PINK 36 - história ceny a dostupnosti

SUECOS Profesionálna pracovná obuv Suecos ALMA PINK 36 - ďalšie zaujímavé produkty

SUECOS Profesionálna pracovná obuv Suecos ALMA PINK 36 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?