Subrína Care Color Conditioner 1000ml - Kondicionér pre farbené vlasy

Subrína Care Color Conditioner 1000ml - Kondicionér pre farbené vlasy

Subrína Care Color Conditioner 1000ml - Kondicionér pre farbené vlasy

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Subrína Care Color Conditioner 1000ml - Kondicionér pre farbené vlasy - popis produktu

Kondicionér poskytuje farbeným vlasom potrebnú ochranu a výživu, zaistí dlhotrvajúcu stálosť farby, prirodzený lesk a pružnosť.   Aktívne zložky: Superfood quinoa - zdrojom prírodného proteínu je juhoamerická obilnina, ktorá vyniká svojimi antioxidačnými účinkami. Napomáha udržaniu farby vo vlasoch, chráni ju a zamedzuje jej blednutiu. Vitamín E - zaistí ochranu farby pred voľnými radikálmi a UV žiarením.   Použitie: Aplikujte na umyté, ľahko uterákom vysušené vlasy. Rozčešte, nechajte pôsobiť niekoľko minút a potom dôkladne opláchnite. Pre maximálny účinok odporúčame umytí vlasov šampónom z rovnakej produktovej rady Care Colour. SUBRINA PROFESSIONAL Producentom značky SUBRINA PROFESSIONAL je slovinská spoločnosť ILIRIJA sídliaca v Ljubljani, ktorá vznikla už v roku 1908 ako výrobca čistiacich prostriedkov na kožu a obuv. Neskôr však začala vyrábať vlasovú kozmetiku ako pre profesionálnych kaderníkov, tak aj pre ich zákazníkov. Firma dbá na vysokú kvalitu svojich výrobkov a tiež na maximálnu ekologickosť. Subrína sa tiež pýši nulovou prítomnosťou škodlivých látok vo svojich výrobkoch, ako sú parabény alebo uvoľňovače formaldehydu.

Produkt Subrína Care Color Conditioner 1000ml - Kondicionér pre farbené vlasy patrí do skupiny produktov Farby na vlasy, patrí značke Subrína, nájdete ho v e-shope Navlas.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vlasová výživa, patrí pod značku Subrína, v ponuke predajcu Navlas.sk.

Subrína Care Color Conditioner 1000ml - Kondicionér pre farbené vlasy - parametre produktu

Objem1000 ml
Typ vlasovBarvený vlas
KategóriaKondicionéry, Balzamy, Farby na vlasy, Vlasová výživa
ZnačkaSubrína
E-shopNavlas.sk

Subrína Care Color Conditioner 1000ml - Kondicionér pre farbené vlasy - história ceny a dostupnosti

Subrína Care Color Conditioner 1000ml - Kondicionér pre farbené vlasy - ďalšie zaujímavé produkty

Subrína Care Color Conditioner 1000ml - Kondicionér pre farbené vlasy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?