Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Stužovač šľahačky s tiramisu príchuťou, vhodný pre fixáciou našľahanej smotany.
Sypký prípravok je vhodný pre fixáciu našľahanej smotany. Stužovač ľahko kávovo-kakaovej chuti je vhodný na prípravu krémov do ľahkého piškótového cesta, ale aj na čokoládové torty a ďalšie dezerty. Šľahačkou môžete zdobiť torty, rezy, cupckes aj rolády. Tiramisu príchuť sa hodí na doplnenie ovocných dezertov. Skvele ladí s orechmi, karamelom aj kokosom. Zmes slúžiaca na stabilizáciu a ochutenie ľahkých šľahačkových krémov pre moderné cukrárske výrobky.
Netto hmotnosť | 1000 g |
Príchuť (aróma) | Tiramisu |
Distribuce | SK |
Stužovač šľahačky s tiramisu príchuťou, vhodný pre fixáciou našľahanej smotany. Sypký prípravok je vhodný pre fixáciu našľahanej smotany. Stužovač ľahko kávovo-kakaovej chuti je vhodný na prípravu krémov do ľahkého piškótového cesta, ale aj na čokoládové torty a
Stužovač šľahačky s príchuťou tiramisu, vhodný pre fixáciu našľahanej smotany. Stužovač šľahačky Zeesan je sypký prípravok je vhodný pre fixáciu našľahanej smotany. Stužovač ľahko kávovo-kakaovej chuti je vhodný na prípravu krémov do ľahkých piškótových ciest, ale
Zeesan je vhodný pre fixáciu našľahanej smotany, ktorej dodá sviežu jogurtovú príchuť. Stužovač šľahačky s príchuťou jogurtu Zeesan je sypký prípravok vhodný pre fixáciu našľahanej smotany, ktorej dodá sviežu jogurtovú príchuť. Jogurtový stužovač je vhodný na
Stužovač šľahačky Zeesan je sypký prípravok na fixáciu našľahanej smotany, ktorej dodá jahodovú príchuť. Sypký prípravok je vhodný pre fixáciu našľahanej smotany, ktorej dodá jahodovú príchuť. Jahodový stužovač je vhodný na prípravu krémov do ľahkých piškótových
Zeesan banán 0,5 kg - stužovač šľahačky s príchuťou banánu Zmes slúžiace k stabilizácii a ochutenie ľahkých šľahačkových krémov pre moderné cukrárske výrobky
Sypký prípravok vhodný pre fixáciu našľahanej smotany. Sypký prípravok je vhodný pre fixáciu našľahanej smotany. Stužovač neutrálnej chuti je vhodný na prípravu krémov do
Stužovač šľahačky s príchuťou lieskového orecha. Sypký prípravok je vhodný pre fixáciu našľahanej smotany, ktorá dodá orieškovú príchuť. Orieškový stužovač je vhodný na prípravu krémov do ľahkých piškótových ciest, ale aj na čokoládové torty a ďalšie dezerty
Sypký prípravok je vhodný pre fixáciu našľahanej smotany, ktorej dodá jahodovú príchuť. Sypký prípravok je vhodný pre fixáciu našľahanej smotany, ktorej dodá jahodovú príchuť. Jahodový stužovač je vhodný na prípravu krémov do ľahkých piškótového ciest, ale aj na
Zeesan čokoládový 3,5kg Zmes slúžiace k stabilizácii a ochutenie ľahkých šľahačkových krémov pre moderné cukrárske výrobky. Balené v vedierku
Stužovač šľahačky s príchuťou tiramisu s mascarpone. Milujete taliansky dezert Tiramisu? Ponúkame jednoduchú prípravu - stužovač nesladenej šľahačky Tiramisu. Pracovný postup je jednoduchý - 200 g zmesi zalejeme 200 ml vody a do tohto roztoku postupne vmiešame 1 liter ušľahanej
Stužovač na prípravu tiramisu s mascarpone pre profesionálne využitie. Milujete taliansky dezert Tiramisu? Ponúkame jednoduchú prípravu - stužovač nesladenej šľahačky Tiramisu. Pracovný postup je jednoduchý - 200 g zmesi zalejeme 200 ml vody a do tohto roztoku postupne vmiešame 1
Holandské kakao Arabesque Zeelandia, gastrobalenie 1 kg. Prémiové 21% holandské kakao vhodné na ochutenie, zdobenie i pečenie. Intenzívna,
Stužovač Karina Malina 1 kg Malinový stužovač vhodný na stuženie šľahačiek, masiel, tvarohu. Dodávané množstvo 1 kg. | |
Stužovač Karina Pistácie 1 kg Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, ako aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú
Stužovač šľahačky Karina Karamel Karamelový stužovač do šľahačiek, maslových krémov alebo tvarohových tort zastudena. Jednoduché použitie s efektným výsledkom. Dodávané množstvo 1 kg,Zloženie: Cukor, glukóza, pálený cukor, modifikovaný zemiakový škrob (E1414),
Ochucovacie pasta pistácie 1 kg Aróma vhodné najmä na ochutenie všetkých druhov potravinářskách hmôt (cesta, šľahačiek, pudingov a pod.) Použitie: 3-5% na celkovú hmotnosť hmoty. | Pastovitá koncentrovaná zmes na ochutenie náplňou, krémov či cukrárskych hmôt, vyrábaná na
Marhuľový džem extra Darinka 1 kg Hladká marhuľová marmeláda na premazávanie piškótových plátov, lineckého pečiva alebo banánikov z treného cesta. Džem je skvelý aj na raňajky. Obsahuje 45% kusového ovocia. | Hmotnosť 1 kg
Darinka - džem jahoda 1 kg Ovocná náplň obsahujúca extra podiel ovocia vhodné na priamu konzumáciu. Hmotnosť 1kg
Stužovač Karina hrušková na výrobu šľahačkových, tukových, tak i tekutých náplní. Produkt s hruškovou príchuťou - opäť univerzálny výrobok ako na výrobu šľahačkových, tukových, tak i tekutých náplní. Dávkovanie každej Kariny je veľmi jednoduché - v pomere zalejeme
Stužovač šľahačky s višňovou príchuťou. Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných a živočíšnych šľahačiek, masla či margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo
Stužovač šľahačky Karina Ananás Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, masla aj margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú
Stužovač Karina Jahoda na stuženie masla, margarínu a šľahačiek. Nová univerzálna sypká zmes na stuženie ako rastlinných, živočíšnych šľahačiek, tak aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek,
Koncentrovaná pasta s príchuťou karamelu je vhodná na prípravu krémov i ciest. Koncentrovaná pasta s príchuťou karamelu je vhodná na prípravu krémov i ciest. Môžete ju zmiešať s tvarohom, ktorý nadľahčíte ušľahanou smotanou a krémom môžete ďalej plniť torty, rezy,
Koncentrovaná pasta s príchuťou jahôd je vhodná na prípravu krémov i ciest. Koncentrovaná pasta s príchuťou jahôd je vhodná na prípravu krémov i ciest. Môžete ju zmiešať s tvarohom, ktorý nadľahčíte ušľahanou smotanou a krémom. Ďalej ňou môžete plniť torty, rezy,