Študentský stôl AXIOM, laminát - breza, strieborná

Študentský stôl AXIOM, laminát - breza, strieborná

Študentský stôl AXIOM, laminát - breza, strieborná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Študentský stôl AXIOM, laminát - breza, strieborná - popis produktu

Školská lavica s ručne výškovo nastaviteľným rámom a pracovnou plochou s veľmi odolným povrchom. Spĺňa normu EN1729. Školská lavica s jednoduchým, tradičným dizajnom, ktorý odolá náročným podmienkam školy. Doska lavice je vyrobená z vysokotlakového laminátu, ktorý je odolný a ľahko sa čistí. Ide o ideálny materiál do školského prostredia, kde je bežné každodenné používanie a nadmerné opotrebenie. Výškovo nastaviteľný rám je možné ľahko prispôsobiť akejkoľvek školskej stoličke. Má jednoduchú, ale stabilnú a pevnú konštrukciu. Rám je vyrobený výhradne z oceľových rúrok a je opatrený práškovou farbou v decentnej šedej farbe. Študentská lavica AXIOM je testovaná a schválená podľa normy EN1729, čo je európska norma pre nábytok určený na použitie vo vzdelávacích inštitúciách.

Produkt Študentský stôl AXIOM, laminát - breza, strieborná patrí do skupiny produktov Pracovné stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovní stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Študentský stôl AXIOM, laminát - breza, strieborná - parametre produktu

Študentský stôl AXIOM, laminát - breza, strieborná - história ceny a dostupnosti

Študentský stôl AXIOM, laminát - breza, strieborná - ďalšie zaujímavé produkty

Študentský stôl AXIOM, laminát - breza, strieborná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?