Stropné svietidlo BRICK biela #1595942

Stropné svietidlo BRICK biela #1595942

Stropné svietidlo BRICK biela #1595942

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,76 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stropné svietidlo BRICK biela - popis produktu

Svietidlá dnešnej doby nepredstavujú iba zdroj svetla – sú tiež významným dekoračným prvkom pri vytváraní celkového dizajnu interiéru. Kónické stropné svietidlo Callyx sa vyznačuje kreativitou a ucelenosťou. Vďaka oblým líniám a jednoliatej koloristike je možné svietidlo charakterizovať ako čisté a svojim spôsobom aj fantastické. Skvelý efekt môžete dosiahnuť v kombinácii s farebnou žiarovkou. Lampa disponuje jednoduchou a účelnou konštrukciou. Svietidlo je vyrobené z kovu vrátane krytu. Svetelný zdroj nie je súčasťou výrobku. TECHNICKÉ PARAMETRE: Druh svietidla: Stropné závesné Rozmery: 42 x 25 cm Forma závitu: E27 Zdroj: Sieťový ~220V - ~240V Svetelný zdroj ako súčásť: Ne

Produkt Stropné svietidlo BRICK biela #1595942 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stropné svetlá, je v ponuke značky TooLight, farebné prevedenie je biela.

Stropné svietidlo BRICK biela - parametre produktu

Farbabiela
KategóriaSvietidlá, Svetlá, Zdroje, Stropné svetlá
ZnačkaTooLight
Farbabiela

Stropné svietidlo BRICK biela - história ceny a dostupnosti

Stropné svietidlo BRICK biela - ďalšie zaujímavé produkty

Stropné svietidlo BRICK biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?