Stropné svietidlo FLY 2

Stropné svietidlo FLY 2

Stropné svietidlo FLY 2

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stropné svietidlo FLY 2 - popis produktu

Dizajnové stropné svietidlo je prevedené v nadčasovej čiernej farbe s chrómovými vložkami, čo dodáva elegantný a štýlový vzhľad. Tienidlo je prelamované, čo umožňuje maximálne využitie výkonu svetelného zdroja a rozptyl svetla po celom priestore. Jednou z výhod tohto svietidla je možnosť nastavenia uhla sklonu tienidla ako vertikálne, tak horizontálne. Balenie neobsahuje žiarovku. Farba:čierna Materiál:kov Rozmery:šírka: 39 / 56 cmhĺbka: 8 cmvýška: 15 cm Varianty:2 x tienidlo3 x tienidlo Výber typu lampy zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. priemer tienidla: 8 cm typ pätice: 2/3 x E14 Hmotnosť:0,5 kg Dodávané v demonte.,Dizajnové stropné svietidlo je prevedené v nadčasovej čiernej farbe s chrómovými vložkami, čo dodáva elegantný a štýlový vzhľad. Tienidlo je prelamované, čo umožňuje maximálne využitie výkonu svetelného zdroja a rozptyl svetla po celom priestore. Jednou z výhod tohto svietidla je možnosť nastavenia uhla sklonu tienidla ako vertikálne, tak horizontálne. Balenie neobsahuje žiarovku. Farba:čierna Materiál:kov Rozmery:šírka: 39 / 56 cmhĺbka: 8 cmvýška: 15 cm Varianty:2 x tienidlo3 x tienidlo Výber typu lampy zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. priemer tienidla: 8 cm typ pätice: 2/3 x E14 Hmotnosť:0,5 kg Dodávané v demonte.

Produkt Stropné svietidlo FLY 2 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stropné svetlá, je v ponuke značky Candellux Lighting v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Osvetlenie do spálne, je v ponuke značky Candellux Lighting, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Stropné svietidlo FLY 2 - parametre produktu

Stropné svietidlo FLY 2 - história ceny a dostupnosti

Stropné svietidlo FLY 2 - ďalšie zaujímavé produkty

Stropné svietidlo FLY 2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?