Strojček na rezance s príslušenstvom

Strojček na rezance s príslušenstvom

Strojček na rezance s príslušenstvom

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Strojček na rezance s príslušenstvom - popis produktu

Nastal čas pustiť sa do výroby domácich cestovín ako profesionál. Mechanický strojček na rezance s príslušenstvom s vašou pomocou dokáže cesto zručne vyvaľkať a vyrobiť rôzne druhy cestovín. Strojček je celokovový a k pracovnej doske sa ľahko upevňuje pomocou kovovej skrutky. Jeho zostavenie je veľmi jednoduché, rovnako tak zloženie a údržba. Vďaka rôznym nástavcom dokážete vyvaľkať cesto a vyrobiť niekoľko druhov cestovín. Rozmery: 23 x 28 x 20 cm. Príslušenstvo: Nadstavec na rozvalkanie cesta: šírka rozvaľkaného cesta max. 15 cm, 9 nastaviteľných stupňov hrúbky Dvojitý nadstavec na výrobu klasických polievkových rezancov (1 mm) a širokých rezancov - lasagní (5 cm) Dvojitý nadstavec na špagety (2 mm) a širšie rezance - fettuccine (6,6 mm) Nadstavec na plnené ravioly alebo taštičky (4,5 cm) Rádélko k správnej úprave šírky cesta Rádélko s 6 nadstavcami pre rovnomerné pruhy, štvorce a kolieska

Produkt Strojček na rezance s príslušenstvom je možné nájsť medzi produktmi v skupine Strojčeky na cestoviny, vyrába ho značka 3Pagen.

Strojček na rezance s príslušenstvom - parametre produktu

Strojček na rezance s príslušenstvom - história ceny a dostupnosti

Strojček na rezance s príslušenstvom - ďalšie zaujímavé produkty

Strojček na rezance s príslušenstvom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?