Strieška nad dvere FOSTER Dekorhome Antracit

Strieška nad dvere FOSTER Dekorhome Antracit

Strieška nad dvere FOSTER Dekorhome Antracit

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Strieška nad dvere FOSTER Dekorhome Antracit - popis produktu

Strieška nad dvere vyrobená z práškovo lakovaného hliníka. Na rozdiel od striešok s plastovou konštrukciou hliníková konštrukcia perfektne odoláva vplyvom počasia, aj po rokoch je pevná a stabilná. V zime mrazom nekrehne a ani na silnom letnom slnku nedochádza k zmenám farby. Strieška je zasklená úplne priehľadným čírym plexisklom 4 mm. Farba:biela / číraantracit / číra Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:práškovo lakovaný hliník / plexisklo 4 mm Rozmery:šírka: 140 cmhĺbka: 79 cmvýška: 33 cm Hmotnosť:4,5 kg Dodávame rozložené v papierovej kartónovej krabici. Jednoduchá montáž svojpomocne. Vyrobené v EÚ.,Strieška nad dvere vyrobená z práškovo lakovaného hliníka. Na rozdiel od striešok s plastovou konštrukciou hliníková konštrukcia perfektne odoláva vplyvom počasia, aj po rokoch je pevná a stabilná. V zime mrazom nekrehne a ani na silnom letnom slnku nedochádza k zmenám farby. Strieška je zasklená úplne priehľadným čírym plexisklom 4 mm. Farba:biela / číraantracit / číra Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:práškovo lakovaný hliník / plexisklo 4 mm Rozmery:šírka: 140 cmhĺbka: 79 cmvýška: 33 cm Hmotnosť:4,5 kg Dodávame rozložené v papierovej kartónovej krabici. Jednoduchá montáž svojpomocne. Vyrobené v EÚ.

Produkt Strieška nad dvere FOSTER Dekorhome Antracit patrí do skupiny produktov Vchodové prístrešky, patrí pod značku Lanitplast, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Strieška nad dvere FOSTER Dekorhome Antracit - parametre produktu

Strieška nad dvere FOSTER Dekorhome Antracit - história ceny a dostupnosti

Strieška nad dvere FOSTER Dekorhome Antracit - ďalšie zaujímavé produkty

Strieška nad dvere FOSTER Dekorhome Antracit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?