Strelecké okuliare MILSPEC Ballistic Magnum Gatorz® – Cerakote Tan (Farba: Cerakote Tan, Šošovky: Dymovo sivé / Anti-Fog)

Strelecké okuliare MILSPEC Ballistic Magnum Gatorz® – Cerakote Tan (Farba: Cerakote Tan, Šošovky: Dymovo sivé / Anti-Fog)

Strelecké okuliare MILSPEC Ballistic Magnum Gatorz® – Cerakote Tan (Farba: Cerakote Tan, Šošovky: Dymovo sivé / Anti-Fog)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Strelecké okuliare MILSPEC Ballistic Magnum Gatorz® – Cerakote Tan (Farba: Cerakote Tan, Šošovky: Dymovo sivé / Anti-Fog) - popis produktu

Moderné balistické okuliare

Strelecké okuliare MILSPEC Ballistic Magnum Gatorz® patria do modelového radu Magnum, ktorý je designovaný s ohľadom na používanie u špeciálnych jednotiek a príslušníkov bezpečnostných zložiek. Model MILSPEC Ballistic spĺňa najvyššie balistické normy MIL-PRF-32432A. Ide tak o ideálne okuliare na strelnicu, ktoré sú nielen odolné, ale aj štýlové. Vďaka veľkým sklám a širokému rámu zaručujú perfektný výhľad a bezproblémové periférne videnie. Konštrukcia je designovaná tak, aby okuliare perfektne sedeli na tvári za akejkoľvek situácie. Ak pobežíte alebo sa budete venovať iným fyzicky náročným aktivitám, okuliare budú vždy na svojom mieste.

Odolná konštrukcia

Veľkou výhodou je nízka hmotnosť okuliarov, ktorá zaručuje maximálny komfort aj pri celodennom nosení. Okuliare sú vyrobené z odolných materiálov, vďaka čomu ponúkajú perfektnú kombináciu funkčnosti a štýlového vzhľadu. Rám je vyrobený z odolného leteckého hliníka.

Funkčné sklá

Sklá sú doplnené o špeciálnu vrstvu, ktorá odpudzuje vodu, oleje a mastnotu. Máte tak neustále čistý a ničím nerušený výhľad. Použité materiály sú odolné voči horľavinám, ionizujúcemu žiareniu a korózii. Veľmi užitočná je tiež technológia ANTI-FOG, ktorá zamedzuje zahmlievaniu skiel. Tru-ray šošovky zaručujú čistý a jasný obraz bez skreslenia.

Upravte si podľa seba

Rám a nosový diel je možné nastaviť presne podľa vašich potrieb. Nosový diel je vyrobený z flexibilných materiálov, ktoré umožňujú jednoduché a veľmi rýchle úpravy tvaru nosníka. Vďaka konštrukcii z leteckého hliníka nie je problém ich mierne 'ohnúť' a upraviť tiež tvar samotného rámu. Máte tak istotu, že vám okuliare perfektne padnú. Sklá sú odolné proti rozbitiu pri páde. Vďaka úzkym nožičkám v oblasti uší možno okuliare pohodlne nosiť pod helmou alebo v kombinácii s ochranou sluchu. Perfektná voľba, ak hľadáte kvalitné a odolné okuliare na strelnici.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • nízka hmotnosť
  • rám z leteckého hliníka
  • sklá odolné proti rozbitiu
  • upraviteľná pozícia nosníka
  • upraviteľný tvar rámu
  • možno nosiť s helmou / ochranou sluchu
  • široký rám
  • odolné materiály
  • štýlový dizajn
  • polarizované sklá
  • balistická norma MIL-PRF-32432A
  • Tru-ray šošovky
  • technológia ANTI-FOG proti zahmlievaniu
  • vrstva odpudzujúca vodu, oleje a mastnotu
  • materiály odolné voči horľavinám

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ochranné okuliare, vyrába ho značka Gatorz® Eyewear, nájdete ho v e-shope Top-ArmyShop.sk.

Strelecké okuliare MILSPEC Ballistic Magnum Gatorz® – Cerakote Tan (Farba: Cerakote Tan, Šošovky: Dymovo sivé / Anti-Fog) - parametre produktu

Strelecké okuliare MILSPEC Ballistic Magnum Gatorz® – Cerakote Tan (Farba: Cerakote Tan, Šošovky: Dymovo sivé / Anti-Fog) - história ceny a dostupnosti

Strelecké okuliare MILSPEC Ballistic Magnum Gatorz® – Cerakote Tan (Farba: Cerakote Tan, Šošovky: Dymovo sivé / Anti-Fog) - ďalšie zaujímavé produkty

Strelecké okuliare MILSPEC Ballistic Magnum Gatorz® – Cerakote Tan (Farba: Cerakote Tan, Šošovky: Dymovo sivé / Anti-Fog) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?