Stormred Mini stôl na stolný tenis, skladací #58242

Stormred Mini stôl na stolný tenis, skladací #58242

Stormred Mini stôl na stolný tenis, skladací #58242

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 102,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stormred Mini stôl na stolný tenis, skladací - popis produktu

Pingpongový stôl Stormred Mini stôl na stolný tenis, skladací: Mini stôl nastolný tenis StormredAk si chcete zahrať doma stolný tenis, mohol by vám prísť vhod mini stôl Stormred CD-TTB09. Stôl je vhodný na vnútorné využitie, čo sa hodí napríklad pri nepriazni počasia. Súčasne spolu s ping-pongovým stolom získate aj sieťku, rakety a loptičky. Všetko je pripravené na športové zápolenie. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! POUŽITIEVnútorné HRÚBKA DOSKY12 mm ROZMERY STOLA137 × 76 × 67 cm Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Jednoduchá príprava na hranie so stolom Stormred CD-TTB09 Mini stôl na stolný tenis Stormred CD-TTB09 je skladací, takže ho počas krátkej chvíľky pripravíte na hranie. Ak stôl práve nepoužívate, oceníte jeho kompaktné rozmery v zloženom stave. Nezaberie veľa miesta a uľahčuje tak skladovanie. Kvalitné materiály pre dlhú životnosťVrchná doska ping-pongového stola Stormred CD-TTB09 je vyrobená z 12 mm dosky MDF. Po bokoch je navyše vystužená bezpečnostným štítom. Opory stola majú tiež svoje vlastné výstuhy pre stabilné usadenie stola. V balení nájdete okrem stola tiež sieťku s uchytením na stôl, rakety a loptičky. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Kľúčové vlastnostimini stola na stolný tenis Stormred Mini stôl na stolný tenis Stormred CD-TTB09 je určený na vnútorné použitieV balení nájdete aj sieťku, rakety a loptičkyPing-pongový stôl Stormred sa ľahko skladáV zloženom stave nezaberie veľa miestaHorná doska je vyrobená z kvalitného MDF materiáluStôl je vybavený výstuhami pre dobrú stabilitu

Produkt Stormred Mini stôl na stolný tenis, skladací #58242 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolný tenis, vyrába ho značka Stormred.

Stormred Mini stôl na stolný tenis, skladací - parametre produktu

KategóriaStoly, Tenis, Stolný tenis
ZnačkaStormred

Stormred Mini stôl na stolný tenis, skladací - história ceny a dostupnosti

Stormred Mini stôl na stolný tenis, skladací - ďalšie zaujímavé produkty

Stormred Mini stôl na stolný tenis, skladací - ako nakúpiť najvýhodnejšie?