Stolová lampa FODIO strieborná/čierna

Stolová lampa FODIO strieborná/čierna

Stolová lampa FODIO strieborná/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolová lampa FODIO strieborná/čierna - popis produktu

Ste fanúšikom unikátnych dekorácií a milujete buldočky? V tom prípade vás očarí stolná lampa FODIO! Jeho podstavu totiž tvorí soška francúzskeho buldočka v módnom striebornom odtieni. Z nej vedie tyč, ktorá drží elegantné čierne tienidlo, ktoré rovnomerne rozptyľuje svetlo do každého rohu miestnosti. Skvele sa hodí na umiestnenie do obývacej izby do čítacieho kúta, zároveň môže očariť aj vašu ratolesť natoľko, že lampu umiestnite do jej izby, alebo uchváti vás a bude sa vynímať v spálni na nočnom stolíku. Ak máte domáceho maznáčika, či konkrétne francúzskeho buldočka, určite oceníte kvality tejto lampičky, nemá obdobu! Vďaka svojmu dizajnu zapadne do moderných aranžmánov. Je vyrobená z materiálov skvele odolávajúcich poškriabaniu a pýši sa dlhou životnosťou. Špecifikácia produktu: Motív buldočka Vhodná dekorácia Do moderného aranžmánu Materiál: Tkanina, Keramika, Žárovka součástí balení: 40 cm, Výška: Ne

Produkt Stolová lampa FODIO strieborná/čierna patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka KONSIMO, farebná verzia je ČIERNA, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové lampy, patrí značke KONSIMO, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Stolová lampa FODIO strieborná/čierna - parametre produktu

Stolová lampa FODIO strieborná/čierna - história ceny a dostupnosti

Stolová lampa FODIO strieborná/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Stolová lampa FODIO strieborná/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?