Stolová lampa ERANA strieborná

Stolová lampa ERANA strieborná

Stolová lampa ERANA strieborná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolová lampa ERANA strieborná - popis produktu

Fandíte moderným interiérom, ale časť vášho srdca stále tiahne ku klasici? Uspokojte svoje nároky pomocou stolnej lampy ERANA! Jej podstava pripomína valec, je však zdobená drobnými podlžnými vlysmi a kosočtvorcovými plôškami, na ňom stojí čierne oválné tienidlo, ktoré zaisťuje rovnomerné rozptýlenie svetla. Papuče dopadajú aj na podstavu, čo ju robí ešte viac plastickou a zárivou. Vďaka svojej veľkosti sa lampa hodí na umiestnenie na nočný stolík alebo na komodu s dekoráciami, či do čitateľského kouta. Zároveň ju môžete darovať blízkej osobe, čo sa práve nasťahovala do nového domova a doposiaľ nemá žiadne doplnky. Vďaka svojmu dizajnu zapadne do moderných aj klasických aranžmánov. Je vyrobená z materiálov skvele odolávajúcich poškriabaniu a pýši sa dlhou životnosťou. Do lampy patrí žiarovka so závitom E14, čiže nebudete mať problém svetelný zdroj zohnať v akejkoľvek predajni elektroniky. Špecifikácie produktu: Elegantný design Vhodná dekorácia Do akéhokoľvek aranžmánu Dĺžka kábla: 1,5 m, Materiál: Tkanina, Keramika, Příslušenství: S vypínačem, Závit: E14, Šířka: 21,5 cm, Výška: 40 cm

Produkt Stolová lampa ERANA strieborná patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka KONSIMO, farebná verzia je biela, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stolové lampy, patrí značke KONSIMO, farebná verzia je biela, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Stolová lampa ERANA strieborná - parametre produktu

Farbabiela
KategóriaLampy, Stoly, Stolné lampy, Stolové lampy
ZnačkaKONSIMO
Farbabiela
E-shopHouseLand.sk

Stolová lampa ERANA strieborná - história ceny a dostupnosti

Stolová lampa ERANA strieborná - ďalšie zaujímavé produkty

Stolová lampa ERANA strieborná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?