Stolná lampa Pozzo, výška 30 cm

Stolná lampa Pozzo, výška 30 cm

Stolná lampa Pozzo, výška 30 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolná lampa Pozzo, výška 30 cm - popis produktu

Malá stolová lampa POZZO so sklom Scavo jantárovej farbyMalá stolová lampa zo série POZZO vyžaruje orientálnu atmosféru. Jej zakrivené, zúžené tienidlo je vyrobené z fúkaného skla Scavo, ktoré prechádzajú filigránske kovové vzpery. Matný povrch v jantárovej farbe jemne osvetľuje okolie stolnej lampy, napríklad obývačku alebo nočný stolík, a podčiarkuje uvoľnenú atmosféru. Podstavec v starožitnej zlatej farbe štýlovo dotvára celkový obraz. Lampy tohto výrobcu sa ručne vyrábajú z nehrdzavejúcej ocele a skla v Taliansku. Každý výrobok je jedinečný a má svoj individuálny charakter. Mierne farebné odchýlky materiálu sú preto znakom najvyššej kvality remeselného spracovania.

Produkt Stolná lampa Pozzo, výška 30 cm patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka Siru, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové lampy, patrí značke Siru, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Stolná lampa Pozzo, výška 30 cm patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky Siru v ponuke e-shopu Svetla.sk.

Stolná lampa Pozzo, výška 30 cm - parametre produktu

Stolná lampa Pozzo, výška 30 cm - história ceny a dostupnosti

Stolná lampa Pozzo, výška 30 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Stolná lampa Pozzo, výška 30 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?