Stolík okrúhly YAMAZAKI TOWER 5558, biely

Stolík okrúhly YAMAZAKI TOWER 5558, biely

Stolík okrúhly YAMAZAKI TOWER 5558, biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolík okrúhly YAMAZAKI TOWER 5558, biely - popis produktu

Malý malý stolík ako ozdoba vašej obývačky? Okrem esteticky pôsobivého dizajnu ponúka stolík Tower 5558 japonskej značky YAMAZAKI aj množstvo priestoru na vystavenie vašich dekoratívnych kúskov alebo použitie ako útulné miesto na podávanie popoludňajšieho čaju. Samozrejme, že krásu tohto stolíka nemusíte obmedzovať len na použitie v obývačke. Stolík bude sám o sebe dobre iba vo vnútri. A nemajte obavy, či si budete rozumieť s vaším ďalším nábytkom. Čistý moderný dizajn tohto stolíka sa ľahko stane prirodzenou súčasťou a integrovaným prvkom každej vkusne zariadenej izby.Materiál: kovová konštrukcia a drevená doska (prírodná dyha). Veľkosť: 50 x 49 x 48 cm (VxŠxV) / nosnosť 5kg.FARBA bielaMATERIÁL kov- drevoVÝŠKA (cm) 50ŠÍRKA (cm) 49Hĺbka (cm) 48HMOTNOSŤ (kg) 2VÝŠKA s obalom (cm) 51ŠÍRKA s obalom (cm) 39.5Hĺbka s obalom (cm) 5.5HMOTNOSŤ s obalom (kg) 2.55558

Tento produkt sa nachádza v kategórii Konferenčné stolíky, patrí pod značku YAMAZAKI, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Stolík okrúhly YAMAZAKI TOWER 5558, biely je možné nájsť medzi produktmi v skupine Malé stolíky, patrí značke YAMAZAKI, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Stolík okrúhly YAMAZAKI TOWER 5558, biely - parametre produktu

Stolík okrúhly YAMAZAKI TOWER 5558, biely - história ceny a dostupnosti

Stolík okrúhly YAMAZAKI TOWER 5558, biely - ďalšie zaujímavé produkty

Stolík okrúhly YAMAZAKI TOWER 5558, biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?