Stolík na notebook čierny, Led RD7196

Stolík na notebook čierny, Led RD7196

Stolík na notebook čierny, Led RD7196

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolík na notebook čierny, Led RD7196 - popis produktu

Stolík na notebook čierny,  RD7196Stôl na notebook s podložkou pre myš a dvoma výškovo nastaviteľnými povrchmi pre mnoho aplikáciíMôže byť použitý ako zásobník alebo stôlštyri bočné porty USB 2.0, z ktorých každý má maximálny výstup 1 ALED lampa, ktorá môže byť pripojená cez laptop alebo napájaná 3 AAA batériamipomocou kábla USBVzduchové drážky pre chladenie laptopovSklon regálov od 0-75 ° je individuálne nastaviteľnýextra úložný priestor pod podložkou pod myšindividuálne výškovo nastaviteľná do maximálnej výšky približne 39 cmextrémne ľahké pre svoju veľkosť: len asi 2,4 kgBatérie nie sú zahrnutéFarba: ČiernaMateriál: robustný a odolný plastRozložené rozmery: približne 56 x 32 x 8,5 cmVýška polovice rozložená: cca 26 cmVýška úplne rozložená: cca 39 cmPracujete veľa z domova a chcete, aby vaše prostredie bolo čo najpohodlnejšie. To je dôvod, prečo sa to nazýva domáca kancelária. Ak chcete čo najviac využiť svoju kapacitu pri pohodlnom sedení na gauči alebo na záhrade, prenosný prenosný počítač je ideálnym spoločníkom pre mobilný kancelársky život.Prenosný stôl ponúka moderné doplnky pre efektívnu prácuČierny prenosný stolík je vybavený mnohými praktickými funkciami, ktoré zjednodušujú prácu na tablete alebo notebooku. Celková polica meria približne 56 cm na šírku a približne 32 cm do hĺbky a rozdeľuje sa na dve police rôznych veľkostí. Môže sa sklopiť úplne a potom má celkovú výšku približne 8 cm. Výšku možno regulovať na dvoch ďalších úrovniach. So sklopenými nohami má stôl výšku približne 26 cm. Predĺžte nohy, vytiahnite polici do svojej maximálnej výšky asi 39 cm. Aby ste mohli pracovať na stolíku na notebooku, môžete mať zdravú a uvoľnené držanie tela. Zásobník na notebook sa môže meniť v 8 rôznych úrovniach 15-75 ° vo svojom sklone. Druhá polica, približne 20 x 32 cm, má podložku pod myšou s gumovou povrchovou úpravou. Vďaka protišmykovému povrchu môžete pracovať nielen s myšou, ale aj bez poznámok bez poznámok. Táto polica sa dá nastaviť v piatich stupňoch s uhlom 15-75 °. Pod ňou je malá priehradka, v ktorej môžete napr. Jednoducho uložiť dodaný pripojovací kábel alebo iné pracovné nástroje.Okrem toho multifunkčný prenosný počítač má LED lampu. S ohybným telom ako lampou meria celkovú dĺžku asi 26 cm a dá sa nastaviť individuálne v sklone a vzdialenosti. Je napájaný z troch AAA batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia. Okrem lampy nájdete štyri rozbočovače USB 2.0 na boku prenosného počítača a mini rozbočovač USB pre pripojovací kábel s maximálnym výkonom 1 ampér.Stôl na notebook je ideálny pre vás, ak chcete pohodlne pracovať z domu alebo na ceste. Po zložení môže byť stôl použitý buď ako zásobník alebo uložený, aby sa ušetril priestor.10017196

Produkt Stolík na notebook čierny, Led RD7196 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Podložky pod myš, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Stolík na notebook čierny, Led RD7196 - parametre produktu

Stolík na notebook čierny, Led RD7196 - história ceny a dostupnosti

Stolík na notebook čierny, Led RD7196 - ďalšie zaujímavé produkty

Stolík na notebook čierny, Led RD7196 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?