Stojan s toaletnou kefou Wenko #7036915

Stojan s toaletnou kefou Wenko #7036915

Stojan s toaletnou kefou Wenko #7036915

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan s toaletnou kefou Wenko - popis produktu

Otvorený stojan s toaletnou kefou Wenko je praktický doplnok k toalete. Je veľmi elegantný, vyrobený z vysoko kvalitnej matnej keramiky. Hlavica samotnej kefy je vyrobená zo silikónu. Vďaka nepriľnavému povrchu sa na štetinách neusádzajú žiadne nečistoty. Odolné a flexibilné štetiny sú zárukou dôkladného a spoľahlivého čistenia. Hlavica je veľmi ľahko vymeniteľná. Náhradné kefy s rukoväťou alebo samostatné kefové hlavice nájdete v našej ponuke. Vytvorte si v kúpeľni celú sadu praktických doplnkov Wenko z rovnakého materiálu i farby. V našej ponuke nájdete z tejto série tiež pohárik na zubné kefky a pastu, dávkovač mydla a misku na mydlo.Rozmery stojanu: 13,5 x 38 cm. Priemer kefovej hlavice: 7,5 cm.Stojan s toaletnou kefou WenkoPraktický doplnok k toaleteElegantné prevedenieVysoko kvalitná matná keramikaSilikónová kefová hlavicaNepriľnavý povrch štetínOdolný a flexibilnýSpoľahlivé čistenieVymeniteľná kefa s rukoväťou alebo samotná hlavica (nájdete v našej ponuke)

Produkt Stojan s toaletnou kefou Wenko #7036915 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľnové doplnky od značky Wenko.

Stojan s toaletnou kefou Wenko - parametre produktu

Stojan s toaletnou kefou Wenko - história ceny a dostupnosti

Stojan s toaletnou kefou Wenko - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan s toaletnou kefou Wenko - ako nakúpiť najvýhodnejšie?