Stojan s toaletnou kefou Wenko #7036901

Stojan s toaletnou kefou Wenko #7036901

Stojan s toaletnou kefou Wenko #7036901

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan s toaletnou kefou Wenko - popis produktu

Stojan s toaletnou kefou Wenko je praktický doplnok k toalete. Je elegantný, hygienicky uzavretý a vyrobený z veľmi tvrdého, nerozbitného plastu. Hlavica samotnej kefy je vyrobená zo silikónu. Vďaka nepriľnavému povrchu sa na štetinách neusádzajú žiadne nečistoty. Odolné a flexibilné štetiny sú zárukou dôkladného a spoľahlivého čistenia. Hlavica je veľmi ľahko vymeniteľná. Náhradné kefy s rukoväťou Wenko alebo samostatné kefové hlavice Wenko nájdete v našej ponuke.Rozmery: šírka 9,6 cm, výška 36,5 cm, hĺbka 9,5 cm. Priemer kefovej hlavy: 7,5 cm.Stojan s toaletnou kefou WenkoHygienicky uzavretýStojan z odolného a kvalitného plastuPraktický doplnok toaletySilikónová kefová hlavicaNepriľnavý povrch štetínOdolný a flexibilnýSpoľahlivé čistenieVymeniteľná kefa s rukoväťou alebo samotná hlavica (v našej ponuke)

Produkt Stojan s toaletnou kefou Wenko #7036901 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľnové doplnky od značky Wenko.

Stojan s toaletnou kefou Wenko - parametre produktu

Stojan s toaletnou kefou Wenko - história ceny a dostupnosti

Stojan s toaletnou kefou Wenko - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan s toaletnou kefou Wenko - ako nakúpiť najvýhodnejšie?