Stojan na toaletný papier SINGH #7198991

Stojan na toaletný papier SINGH #7198991

Stojan na toaletný papier SINGH #7198991

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na toaletný papier SINGH - popis produktu

Stojan na toaletný papier SINGH je praktický pomocník, ktorý vám pomôže udržovať vašu toaletu organizovanú. Je vyrobený z kovu v čiernej farbe, vďaka čomu jednoducho zapadne do interiéru každej toalety. Nájdete v ňom zásobník a držiak na toaletný papier a praktickú poličku. Práve tu oceníte ako príručný odkladací priestor, napríklad na hygienické potreby alebo telefón. Voľne stojaci stojan na toaletný papier SINGH ocení každá domácnosť. Farba:čierna Materiál:kov Rozmery:šírka: 22 cmhĺbka: 22 cmvýška: 75 cm Hmotnosť:1,6 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Kúpeľnové doplnky od značky VIPKON, farebné prevedenie je ČIERNA, je vyrobený z materiálu Kov v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Produkt Stojan na toaletný papier SINGH #7198991 patrí do skupiny produktov Toaletný papier, je v ponuke značky VIPKON, vo farbe ČIERNA, materiál je Kov v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Stojan na toaletný papier SINGH - parametre produktu

FARBAČierna
MATERIÁLKov
VÝŠKA75 cm
ŠTÝLPraktický
HĹBKA22 cm
HMOTNOSŤ1,6 kg
ŠÍRKA22 cm
Hmotnosť2000.000g
KategóriaKúpeľne, Stojany, Kúpeľnové doplnky, Toaletný papier
ZnačkaVIPKON
FarbaČIERNA
MateriálKov
E-shopInpostele.sk

Stojan na toaletný papier SINGH - história ceny a dostupnosti

Stojan na toaletný papier SINGH - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na toaletný papier SINGH - ako nakúpiť najvýhodnejšie?