Stojan na šaty LIVINUS #7209582

Stojan na šaty LIVINUS #7209582

Stojan na šaty LIVINUS #7209582

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na šaty LIVINUS - popis produktu

Šikovný pomocník do každej domácnosti. Šatníkový organizér LIVINUS je spojením moderného dizajnu a praktického využitia. Stojan je vyrobený z kovu v čiernom farebnom prevedení. Na uloženie oblečenia skvele poslúži vešiaková tyč. Disponuje dostatočnou šírkou, a tak dokáže poskytnúť priestor mnohým vašim kúskom. Ďalšou výbornou správou je úložný priestor v podobe troch praktických políc. Dve police sú vyrobené z dreva a jedna z kovu. Práve táto kovová polička má vyvýšené okraje. Môžete ju preto pohodlne využiť na odkladanie rôznych drobností. Ideálne je na odkladanie módnych doplnkov. Farba:čierna / dub Materiál:kov / drevo Rozmery:šírka: 120 cmhĺbka: 35 cmvýška: 180 cm Hmotnosť:11 kg Dodávané v demonte.

Produkt Stojan na šaty LIVINUS #7209582 patrí do skupiny produktov Stojany na šaty, je v ponuke značky VIPKON, farebné prevedenie je hnedá, je vyrobený z materiálu Masívne drevo v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Stojan na šaty LIVINUS - parametre produktu

FARBAČierna
FARBAHnedá
DEKORDub
ŠTÝLIndustriálny
ŠTÝLModerný
MATERIÁLKov
MATERIÁLMasívne drevo
ŠÍRKA120 cm
HMOTNOSŤ10,5 kg
VÝŠKA180 cm
HĹBKA35 cm
POČET POLÍC3
Hmotnosť11000.000g
KategóriaStojany, Organizéry, Stojany na šaty
ZnačkaVIPKON
Farbahnedá
MateriálMasívne drevo
E-shopInpostele.sk

Stojan na šaty LIVINUS - história ceny a dostupnosti

Stojan na šaty LIVINUS - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na šaty LIVINUS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?