Stojan na kvety BAMIR TYP 3

Stojan na kvety BAMIR TYP 3

Stojan na kvety BAMIR TYP 3

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 36 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na kvety BAMIR TYP 3 - popis produktu

Ak ste milovníkom kvetov, ponúkame riešenie v podobe stojana na kvety. BAMIR TYP 3, ktorý je moderný a prehľadný. Konštrukcia je vyrobená z kovu v zlatej farbe. Pýši sa šiestimi policami, ktoré prakticky unesú až 7 kvetov. BAMIR TYP 3 stojí pevne na nohách, na ktorých sa nachádzajú rektifikačné skrutky, ktoré slúžia na vyrovnanie nerovnosti na podlahe. Uplatní sa v predsieni, obývacej izbe alebo v hale. Farba:zlatá Materiál:kov Rozmery:šírka: 43,5 cmhĺbka: 22 cmvýška: 108 cm hrúbka tyče: 1,6 cmvýška nožičiek: 1 cmnosnosť police: 2 kg Hmotnosť:1,8 kg Dodávané v demonte.,Ak ste milovníkom kvetov, ponúkame riešenie v podobe stojana na kvety. BAMIR TYP 3, ktorý je moderný a prehľadný. Konštrukcia je vyrobená z kovu v zlatej farbe. Pýši sa šiestimi policami, ktoré prakticky unesú až 7 kvetov. BAMIR TYP 3 stojí pevne na nohách, na ktorých sa nachádzajú rektifikačné skrutky, ktoré slúžia na vyrovnanie nerovnosti na podlahe. Uplatní sa v predsieni, obývacej izbe alebo v hale. Farba:zlatá Materiál:kov Rozmery:šírka: 43,5 cmhĺbka: 22 cmvýška: 108 cm hrúbka tyče: 1,6 cmvýška nožičiek: 1 cmnosnosť police: 2 kg Hmotnosť:1,8 kg Dodávané v demonte.

Produkt Stojan na kvety BAMIR TYP 3 patrí do skupiny produktov Stojany na kvety, je v ponuke značky Kondela v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Stojan na kvety BAMIR TYP 3 - parametre produktu

Stojan na kvety BAMIR TYP 3 - história ceny a dostupnosti

Stojan na kvety BAMIR TYP 3 - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na kvety BAMIR TYP 3 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?