Stojan na kvety 30x30 cm Dekorhome 38 cm

Stojan na kvety 30x30 cm Dekorhome 38 cm

Stojan na kvety 30x30 cm Dekorhome 38 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na kvety 30x30 cm Dekorhome 38 cm - popis produktu

Vystavte svoju obľúbenú kvetinu alebo rastliny na obdiv na tomto stojane na kvety. Stojan je špeciálne navrhnutý ako krásny doplnok do domácnosti každého milovníka zelene. Kvetinový stojan z masívneho akáciového dreva ošetreného prírodným olejom zaručuje vysokú stabilitu a odolnosť. Hodí sa pre vnútorné aj vonkajšie použitie. Pokiaľ ho práve nepoužívate, môžete ho ľahko zložiť a uložiť do rohu. Keďže je veľmi ľahký, dá sa bez problémov prenášať po celom dome. Farba:hnedá Materiál:masívne akáciové drevo s prírodnou olejovou povrchovou úpravou Rozmery:šírka: 30 cmhĺbka: 30 cmvýška: 38 / 67 cm Výber výšky zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Hmotnosť:1,8 / 2 kg Dodávané v demonte.,Vystavte svoju obľúbenú kvetinu alebo rastliny na obdiv na tomto stojane na kvety. Stojan je špeciálne navrhnutý ako krásny doplnok do domácnosti každého milovníka zelene. Kvetinový stojan z masívneho akáciového dreva ošetreného prírodným olejom zaručuje vysokú stabilitu a odolnosť. Hodí sa pre vnútorné aj vonkajšie použitie. Pokiaľ ho práve nepoužívate, môžete ho ľahko zložiť a uložiť do rohu. Keďže je veľmi ľahký, dá sa bez problémov prenášať po celom dome. Farba:hnedá Materiál:masívne akáciové drevo s prírodnou olejovou povrchovou úpravou Rozmery:šírka: 30 cmhĺbka: 30 cmvýška: 38 / 67 cm Výber výšky zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Hmotnosť:1,8 / 2 kg Dodávané v demonte.

Produkt Stojan na kvety 30x30 cm Dekorhome 38 cm patrí do skupiny produktov Stojany na kvety, je v ponuke značky Vida v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Stojan na kvety 30x30 cm Dekorhome 38 cm - parametre produktu

Stojan na kvety 30x30 cm Dekorhome 38 cm - história ceny a dostupnosti

Stojan na kvety 30x30 cm Dekorhome 38 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na kvety 30x30 cm Dekorhome 38 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?