Stojaca lampa Eva STL3+1, zlatá

Stojaca lampa Eva STL3+1, zlatá

Stojaca lampa Eva STL3+1, zlatá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojaca lampa Eva STL3+1, zlatá - popis produktu

Elegantná stojaca lampa Eva STL3 + 1 v umeleckom prevedení - vrátane stmieva? Stojacia stojaca lampa Eva STL3 + 1 má okrúhle tienidlo na lampu vyrobené z kovu, do ktorého vrchnej časti je zapustený okrúhly difúzny kotúč vyrobený zo skla, aby svetlo mohlo unikať aj smerom nahor. Ďalej má táto stojaca lampa esteticky tvarovaný stojan vyrobený zo živice a kovu, ktorý sa umne navíja a vytvára klasicky tvarované tienidlo na lampu . Vysoko kvalitné a dôkladne exkluzívne svietidlo s reprezentatívnymi vlastnosťami, ktoré dodáva každej obývacej izbe elegantné prostredie. Svetlá od tohto talianskeho výrobcu sa vyznačujú vysokou mierou elegancie a exkluzivity, pretože sa používajú iba vysoko kvalitné materiály a proces návrhu, ako aj výroba prebiehajú na mieste v Taliansku. Tak vznikajú kvalitné výrobky s luxusným vzhľadom, ktoré ponúkajú osvetlenie na mieru. Eva je vybavená dvojitým vypínačom na napájacom vedení, ktorý stlmuje horný halogén a umožňuje samostatné zapínanie a vypínanie dolných troch žiaroviek (nie je možné ich stlmiť nižšie).

Produkt Stojaca lampa Eva STL3+1, zlatá patrí do skupiny produktov Stojacie lampy, patrí značke Masiero, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojace lampy, vyrába ho značka Masiero, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Stojaca lampa Eva STL3+1, zlatá - parametre produktu

Stojaca lampa Eva STL3+1, zlatá - história ceny a dostupnosti

Stojaca lampa Eva STL3+1, zlatá - ďalšie zaujímavé produkty

Stojaca lampa Eva STL3+1, zlatá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?