Sprchový gél My Monster Slime Toxica 500ml - Detský sprchový gél

Sprchový gél My Monster Slime Toxica 500ml - Detský sprchový gél

Sprchový gél My Monster Slime Toxica 500ml - Detský sprchový gél

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sprchový gél My Monster Slime Toxica 500ml - Detský sprchový gél - popis produktu

Sprchový elixír Toxica je bohatý na výťažok z avokáda, ktorý poskytuje detskej pokožke hĺbkovú hydratáciu, výživu a obnovu kožnej bariéry. Zanecháva ju dokonale jemnú a zároveň prevoňanú ovocnou vôňou. Elixír neobsahuje sulfáty. My Monster Slime Výrobky My Monster Slime sú ideálne pre deti vďaka svojmu jemnému a ošetrujúcemu zloženiu so zníženou parfumáciou, prísne kontrolovanou úrovňou pH a s obsahom rastlinných proteínov a aloe vera, ktoré dokonale vyživujú ich jemnú pokožku a vlasy. Okrem toho však prichádzajú s určitou dávkou hravosti, ktorá dokáže zaujať každé dieťa. Koniec koncov, tieto výrobky nie sú len tak hocijaké, sú to špeciálne elixíry, ktoré môžu zachrániť planétu. A ruku na srdce, ktoré dieťa sa netúži stať hrdinom a zúčastniť sa na takomto vzrušujúcom dobrodružstve.

Produkt Sprchový gél My Monster Slime Toxica 500ml - Detský sprchový gél je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sprchové gely, patrí značke My Monster Slime, nájdete ho v e-shope Navlas.sk.

Sprchový gél My Monster Slime Toxica 500ml - Detský sprchový gél - parametre produktu

Objem500 ml
LíniaKids Care
KategóriaSprchové gely
ZnačkaMy Monster Slime
E-shopNavlas.sk

Sprchový gél My Monster Slime Toxica 500ml - Detský sprchový gél - história ceny a dostupnosti

Sprchový gél My Monster Slime Toxica 500ml - Detský sprchový gél - ďalšie zaujímavé produkty

Sprchový gél My Monster Slime Toxica 500ml - Detský sprchový gél - ako nakúpiť najvýhodnejšie?