Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakom WENKO #7038149

Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakom WENKO #7038149

Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakom WENKO #7038149

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakom WENKO - popis produktu

Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakom WENKO predstavuje jednoduché riešenie na umývanie vlasov apod. Už sa nemusíte nakláňať nad vaňou. Sprchu ľahko pripevníte priloženým univerzálnym adaptérom na akúkoľvek bežnú umývadlovú armatúru. Montáž aj demontáž prevedie veľmi rýchlo a jednoducho pomocou inovatívneho uzáveru Easy-Clip. Sprchová hlavica má štíhly, elegantný a praktický design. Je vybavená nástavcom s úpravou proti usadzovaniu vodného kameňa. Sprchová hadica v dĺžke 150 cm je flexibilná a odolná proti zlomeniu. Súčasťou balenia je 3M lepiaca podložka a dvojitý háčik, ktorý sprchu bezpečne udrží aj na stene. Materiál: nerezová oceľ, plast. Rozmery: 2,7 x 170 x 2,7 cm, hlavica 20 cm, hadica 150 cm. Vyrobila nemecká spoločnosť Wenko.Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakomJednoduché pripevnenie univerzálnym adaptéromPre bežné umývadlové armatúryRýchla montáž aj demontáž univerzálnym adaptéromŠtíhly a elegantný dizajnPovrchová úprava proti vodnému kameňuFlexibilná 1,5 m hadicaDvojitý držiak s lepiacou podložkou 3M

Produkt Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakom WENKO #7038149 patrí do skupiny produktov Kúpeľnové doplnky od značky Wenko.

Tento produkt nájdete v skupine Vlasové doplnky, je v ponuke značky Wenko.

Produkt Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakom WENKO #7038149 patrí do skupiny produktov Umývanie vlasov, je v ponuke značky Wenko.

Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakom WENKO - parametre produktu

Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakom WENKO - história ceny a dostupnosti

Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakom WENKO - ďalšie zaujímavé produkty

Sprcha k umývadlu s dvojitým držiakom WENKO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?