Sports bra GAP - Women #5090611

Sports bra GAP - Women #5090611

Sports bra GAP - Women #5090611

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sports bra GAP - Women - popis produktu

Women's sports bra without fastening. Wide shoulder straps. At the bottom sewn elastic rubber with the GAP logo. Soft cotton knitted fabric that allows freedom of movement and at the same time holds its shape well. Underwear cannot be returned for hygienic reasons.

Tento produkt nájdete v skupine Spodné prádlo od značky Gap, je vyrobený vo veľkosti L, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý female.

Produkt Sports bra GAP - Women #5090611 patrí do skupiny produktov Dámské prádlo, je v ponuke značky Gap, veľkosť odpovedá označeniu L, farebné prevedenie je ČIERNA v ponuke e-shopu Factcool.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske spodné prádlo, vyrába ho značka Gap, je vyrobený vo veľkosti L, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý female.

Sports bra GAP - Women - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaSpodné prádlo, Podprsenky, Dámské prádlo, Dámske spodné prádlo, Dámske podprsenky
ZnačkaGap
VeľkosťL
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopFactcool.sk

Sports bra GAP - Women - história ceny a dostupnosti

Sports bra GAP - Women - ďalšie zaujímavé produkty

Sports bra GAP - Women - ako nakúpiť najvýhodnejšie?