SPORTFUL Cyklistický dres s krátkym rukávom - MATCHY - červená

SPORTFUL Cyklistický dres s krátkym rukávom - MATCHY - červená

SPORTFUL Cyklistický dres s krátkym rukávom - MATCHY - červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistický dres s krátkym rukávom - MATCHY - červená - popis produktu

Letný cyklistický dres Sportful Matchy charakterizuje klasický strih, jednofarebné prevedenie a ľahký polyesterový materiál. Na prednej strane sa nachádza celorozopínací zips YKK® Vislon®, pričom vzadu poskytuje dostatok miesta na odloženie si potrebných vecí trojica priestranných vreciek. Priedušný a rýchloschnúci cyklodres na výjazdy v jarnom a letnom období.  Vlastnosti dresu obojsmerne strečový, ľahký polyesterový materiál vpredu celorozopínací YKK® Vislon® zips vsadené rukávy v zadnej dolnej časti elastický lem so silikonovou potlačou pre pevné držanie dresu počas jazdy 3 zadné otvorené vrecka Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. STRIH: rovný, BENEFIT: odvádza pot, VLASTNOSTI: priedušné, strečové, komfortné, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, MATERIÁL: Polyester, POHLAVIE: pánske

Produkt SPORTFUL Cyklistický dres s krátkym rukávom - MATCHY - červená patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka Sportful, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebná verzia je červená, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

SPORTFUL Cyklistický dres s krátkym rukávom - MATCHY - červená - parametre produktu

Farbačervená
Veľkosťčervená
Určeniemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy, Matcha
ZnačkaSportful
Veľkosť2XL, L, M, XL
Farbačervená
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistický dres s krátkym rukávom - MATCHY - červená - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistický dres s krátkym rukávom - MATCHY - červená - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistický dres s krátkym rukávom - MATCHY - červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?