SPORTFUL Cyklistické tričko s dlhým rukávom - 2ND SKIN - čierna #9343710

SPORTFUL Cyklistické tričko s dlhým rukávom - 2ND SKIN - čierna #9343710

SPORTFUL Cyklistické tričko s dlhým rukávom - 2ND SKIN - čierna #9343710

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické tričko s dlhým rukávom - 2ND SKIN - čierna - popis produktu

Termo oblečenie modelovej rady 2nd Skin bolo navrhnuté pre intenzívne, zimné športy. Optimálna kombinácia ľahkej izolácie, výborneho odvodu vlhkosti a príjemných, použitých materiálov sú zárukou maximálneho pohodlia. Dámske termo tričko s dlhým rukávom Sportful 2nd Skin charakterizujú príjemné, funkčné materiály, ktoré majú v jednotlivých častiach odlišnú štruktúru a hrúbku. Vďaka tomu je zabezpečený optimálny tepelný komfort, priedušnosť a rýchly odvod potu. Dryarn® materiál Inovatívna tkanina pozostávajúca z polypropylenových mikrovlákien, ktoré sa vyznačujú dostatočnou odolnosťou, nízkou hmotnosťou, výbornou priepustnosťou a tepelnoizolačnými vlastnosťami. Na rozdiel od iných, bežných tkanín je veľmi stála a nemení svoj tvar ani po dlhodobom nosení. A navyše neabsorbováva vlhkosť a schne prekvapivo rýchlo. Hygienická, komfortná a ekologická tkanina, ktorá zaisťuje pokožke príjemný pocit sucha a sviežosti.  2nd Skin materiál Mimoriadne pružná a tenká tkanina vyznačujúca sa oblasťami s rozličnou úrovňou ohybu a vetrania. Dokonale kopíruje každý pohyb nositeľa a svojimi vlastnosťami pripomína ľudskú pokožku. Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím Bora-hansgrohe. VYUŽITIE: univerzálne, ROČNÉ OBDOBIE: zima, MATERIÁL: Dryarn, POHLAVIE: dámske

Produkt SPORTFUL Cyklistické tričko s dlhým rukávom - 2ND SKIN - čierna #9343710 patrí do skupiny produktov Čierne tričká, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S/M, XS, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové oblečenie, je v ponuke značky Sportful vo veľkosti S/M, XS, farebná verzia je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný female.

SPORTFUL Cyklistické tričko s dlhým rukávom - 2ND SKIN - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaČierne tričká, Športové oblečenie
ZnačkaSportful
VeľkosťS/M, XS
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické tričko s dlhým rukávom - 2ND SKIN - čierna - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické tričko s dlhým rukávom - 2ND SKIN - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické tričko s dlhým rukávom - 2ND SKIN - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?