SPORTFUL Cyklistické tričko bez rukávov - PRO BASELAYER - biela

SPORTFUL Cyklistické tričko bez rukávov - PRO BASELAYER - biela

SPORTFUL Cyklistické tričko bez rukávov - PRO BASELAYER - biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické tričko bez rukávov - PRO BASELAYER - biela - popis produktu

Dámske letné termo tričko bez rukávov zabezpečuje pri nosení v kombinácii s cyklo dresmi a kraťasmi značky Sportful maximálny komfort. Je vyhotovené z dvojice funkčných materiálov, ktoré poskytujú jazdcovi optimálny tepelný komfort a pocit sucha aj počas dlhých výjazdov. Vlastnosti trička vpredu a na bokoch priedušný materiál so zvislou rebrovitou textúrou v dolnej časti a v strede chrbta sieťovaný materiál teplotný rozsah: 15°C a viac Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tričká, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti 2XS, farebný variant je biela v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt SPORTFUL Cyklistické tričko bez rukávov - PRO BASELAYER - biela patrí do skupiny produktov Biele tričká, patrí značke Sportful vo veľkosti 2XS, farebný variant je biela, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kraťasy, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti 2XS, farebný variant je biela v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

SPORTFUL Cyklistické tričko bez rukávov - PRO BASELAYER - biela - parametre produktu

Farbabiela
Veľkosťbiela
Určeniefemale
KategóriaKraťasy, Dámske tričká, Biele tričká, Dresy, Dámske kraťasy, Cyklistické dresy
ZnačkaSportful
Veľkosť2XS
Farbabiela
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické tričko bez rukávov - PRO BASELAYER - biela - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické tričko bez rukávov - PRO BASELAYER - biela - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické tričko bez rukávov - PRO BASELAYER - biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?