SPORTFUL Cyklistické tielko - CHARM - fialová

SPORTFUL Cyklistické tielko - CHARM - fialová

SPORTFUL Cyklistické tielko - CHARM - fialová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické tielko - CHARM - fialová - popis produktu

Dámske bordové cyklistické tielko Charm je vyrobené z elastických, sieťovaných materiálov, ktoré sú príjemné na dotyk, neobmedzujú v pohybe a výborne sedia na tele. Pre maximálne pohodlie odporúčame kombinovať s cyklo kraťasmi modelovej Charm.   Vlastnosti tielka ľahký, polotransparentný tyl vo vrchnej časti pružné, sieťované materiály pre väčší komfort a slobodu pohybu 2 zadné vrecká elastický lem v páse so silikónovou potlačou odporúčané použitie v teplotách: 20 až 30°C SoftContact materiál 100%-tný polyester vyznačujúci sa hebkosťou, vynikajúcou priedušnosťou a slabšou pružnosťou. SoftTouch Air materiál Veľmi jemná, ľahká a v štyroch smeroch pružná sieťovina poskytujúca výbornú elasticitu a príjemný pocit počas nosenia. Pozostáva z 90% polyamidu a 10% elastanu. Stretch Tulle materiál Ľahká polotransparentná tkanina s hladkou, sieťovanou štruktúrou a pásikavým vzorom. Poskytuje slabšiu pružnosť a skladá sa z 88% polyesteru a 12% elastanu.   Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Bol jedným z hlavných partnerov cyklistického profi tímu Tinkoff, ktorého dres obliekal aj Peter Sagan. Od roku 2017 oblieka tímy Bahrajn-Merida a Trek-Segafredo. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: leto, POHLAVIE: dámske

Produkt SPORTFUL Cyklistické tielko - CHARM - fialová patrí do skupiny produktov Dámske topy, patrí pod značku Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, vo farebnej verzii fialová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tielka, patrí značke Sportful, je vyrobený vo veľkosti S, vo farbe fialová, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je dizajnovaný female.

SPORTFUL Cyklistické tielko - CHARM - fialová - parametre produktu

Farbafialová
Veľkosťfialová
Určeniefemale
KategóriaDámske topy, Tielka, Dámske tielka
ZnačkaSportful
VeľkosťS
Farbafialová
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické tielko - CHARM - fialová - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické tielko - CHARM - fialová - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické tielko - CHARM - fialová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?