SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - modrá #9335158

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - modrá #9335158

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - modrá #9335158

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - modrá - popis produktu

Pánske, vlnené cyklo ponožky Sportful Matchy Wool ti poskytnú vysokú úroveň tepla a pohodlia. Sú vyrobené z Merino vlny, ktorá vynikajúco odvádza pot a zabraňuje zápachu. 18 cm vysoká manžeta pomáha udržiavať teplo pod termo prádlom a návlekmi na tretry. Vlastnosti ponožiek zosilnený froté/plyšový úplet z Merino vlny a nylonu v spodnej časti pre ochranu chodidla pred odieraním a lepšiu izoláciu froté/plyšový úplet z Merino vlny na členku pre vyššiu hrejivosť zosilnená špica a päta pre vyššiu odolnosť voči oderu a namáhaniu Merino vlna Merino je vynikajúce v regulovaní telesnej teploty, najmä ak sa nosí priamo na pokožke. Poskytuje ľahkú odolnosť voči vode a tým zabraňuje nepríjemnému pocitu vlhka. Na rozdiel od bavlny, vlna udržuje teplo aj keď je vlhká. Merino obsahuje taktiež lanolín, ktorý má antibakteriálne vlastnosti. Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, POHLAVIE: unisex

Produkt SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - modrá #9335158 patrí do skupiny produktov Pánske ponožky, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti XL, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Klasické ponožky, vyrába ho značka Sportful, vo veľkosti XL, farebný variant je modrá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je navrhnutý unisex.

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určenieunisex
KategóriaPonožky, Pánske ponožky, Matcha, Klasické ponožky
ZnačkaSportful
VeľkosťXL
Farbamodrá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - modrá - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?