SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - červená #9335160

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - červená #9335160

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - červená #9335160

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - červená - popis produktu

Dámske, vlnené cyklo ponožky Sportful Matchy Wool ti poskytnú vysokú úroveň tepla a pohodlia. Sú vyrobené z Merino vlny, ktorá vynikajúco odvádza pot a zabraňuje zápachu. 18 cm vysoká manžeta pomáha udržiavať teplo pod termo prádlom a návlekmi na tretry. Vlastnosti ponožiek zosilnený froté/plyšový úplet z Merino vlny a nylonu v spodnej časti pre ochranu chodidla pred odieraním a lepšiu izoláciu froté/plyšový úplet z Merino vlny na členku pre vyššiu hrejivosť zosilnená špica a päta pre vyššiu odolnosť voči oderu a namáhaniu Merino vlna Merino je vynikajúce v regulovaní telesnej teploty, najmä ak sa nosí priamo na pokožke. Poskytuje ľahkú odolnosť voči vode a tým zabraňuje nepríjemnému pocitu vlhka. Na rozdiel od bavlny, vlna udržuje teplo aj keď je vlhká. Merino obsahuje taktiež lanolín, ktorý má antibakteriálne vlastnosti. Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, POHLAVIE: dámske

Produkt SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - červená #9335160 patrí do skupiny produktov Dámske ponožky, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebný variant je červená v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Klasické ponožky, vyrába ho značka Sportful, vo veľkosti S/M, farebný variant je červená, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je navrhnutý female.

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - červená - parametre produktu

Farbačervená
Veľkosťčervená
Určeniefemale
KategóriaPonožky, Dámske ponožky, Matcha, Klasické ponožky
ZnačkaSportful
VeľkosťS/M
Farbačervená
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - červená - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - červená - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické ponožky klasické - MATCHY WOOL - červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?