SPORTFUL Cyklistická vesta - SUPERGIARA LAYER - oranžová

SPORTFUL Cyklistická vesta - SUPERGIARA LAYER - oranžová

SPORTFUL Cyklistická vesta - SUPERGIARA LAYER - oranžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistická vesta - SUPERGIARA LAYER - oranžová - popis produktu

Pánska letná cyklistická vesta Sportful SuperGiara je vyhotovená z ľahkých, funkčných materiálov, ktoré výborne chránia pred vetrom, rýchlo odvádzajú pot a zabezpečujú prilehavé sedenie na tele. Vyznačuje sa tiež kvalitným zipsom a až trojicou vreciek. V prípade potreby sa dá ľahko zbaliť do vlastného vrecka. Vlastnosti vesty vpredu neprefúkavý materiál s vodeodolnou, povrchovou úpravou DWR  v zadnej časti ľahký, priedušný materiál kvalitný, celorozopínací YKK® zips 1 predné sieťované vrecko 2 zadné priestranné vrecká Cyklistické oblečenie modelovej rady SuperGiara bolo navrhnuté pre maximálny komfort počas celodenných výletov aj v tých najnáročnejších klimatických podmienkach. Vyznačuje sa špeciálnym strihom, konštrukciou a čistými líniami, ktoré zabezpečujú pohodlné nosenie nielen na asfaltových cestách, ale aj na graveli. Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: pánske

Produkt SPORTFUL Cyklistická vesta - SUPERGIARA LAYER - oranžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske vesty, vyrába ho značka Sportful, je vyrobený vo veľkosti M, farebná verzia je oranžová, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je určený male.

SPORTFUL Cyklistická vesta - SUPERGIARA LAYER - oranžová - parametre produktu

Farbaoranžová
Veľkosťoranžová
Určeniemale
KategóriaVesty, Pánske vesty
ZnačkaSportful
VeľkosťM
Farbaoranžová
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistická vesta - SUPERGIARA LAYER - oranžová - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistická vesta - SUPERGIARA LAYER - oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistická vesta - SUPERGIARA LAYER - oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?