Spodný diel dámskych bikín - čierny #9399663

Spodný diel dámskych bikín - čierny #9399663

Spodný diel dámskych bikín - čierny #9399663

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Spodný diel dámskych bikín - čierny - popis produktu

Línia BEACHWEAR BASIC je špecializovaná kolekcia pozostávajúca z rôznych druhov plaviek a plaveckých šortiek. Vo farebnej palete prevláda čierna a námornícka modrá, ale nechýbajú ani typické letné farby. Dôležitým prvkom tejto línie je aj použitie neónových farieb. Spodný diel dámskych bikín vám zaistí pohodlie a voľnosť pohybu pri každodenných letných aktivitách, relaxácii na pláži alebo rekreačnom plávaní. Plavky a plážové oblečenie sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý je odolný a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (20%) je materiál elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Hygienická podšívka s mäkkým povrchom poskytuje pohodlie a neprehľadnosť. Rýchloschnúce vlákna podporujú odvod vlhkosti smerom von od tela. Elastické nohavičky so stredne vysokým pásom. Pozrite si: Ako si vybrať plavky k postave? Dámske plavky - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: XS-XXL spodná časť dámskych plaviek elastický materiál vďaka prísade elastanu (20%) jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom podšívka zaručuje komfort a neprehľadnosť nohavičky so stredne vysokým pásom rýchloschnúci materiál zaručuje odvod vlhkosti navonok

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spodný diel plaviek od značky 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Spodný diel dámskych bikín - čierny - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBikiny, Spodný diel plaviek
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Spodný diel dámskych bikín - čierny - história ceny a dostupnosti

Spodný diel dámskych bikín - čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Spodný diel dámskych bikín - čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?