Spodná skrinka policová VEGA 30 D ZAK BB

Spodná skrinka policová VEGA 30 D ZAK BB

Spodná skrinka policová VEGA 30 D ZAK BB

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 76,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Spodná skrinka policová VEGA 30 D ZAK BB - popis produktu

Moderná a elegantná kuchynská zostava VEGA je štýlová a varenie v nej bude radosť pre každú gazdinku. Komponenty sú vyrobené z kvalitnej laminovanej DTD v kombinácii s MDF (biela varianta) v dvoch trendy farebných variantoch: dub lancelot / biela vysoký extra lesk HG a dub lancelot / sivá matná. Dvierka sa pýši systémom tichého zatvárania a šuplíky systémom tichého dorazu. Vyberať môžete z množstva skriniek, ktoré vám umožnia zariadiť si kuchyňu podľa svojich predstáv a možností. Spodné skrinky sú dodávané vrátane spodnej lišty. Pracovná doska nie je súčasťou linky. Spodná skrinka policová VEGA 30 D ZAK BB je regálového typu. Vnútorný priestor je jednou policou predelený na dve odkládcí plochy. Skrinka je dodávaná bez pracovnej dosky. Farba:dub lancelot Materiál:DTD laminovaná Rozmery:šírka: 30 cmhĺbka: 55 cmvýška: 72 cm Hmotnosť:8,2 kg Dodávané v demonte.,Moderná a elegantná kuchynská zostava VEGA je štýlová a varenie v nej bude radosť pre každú gazdinku. Komponenty sú vyrobené z kvalitnej laminovanej DTD v kombinácii s MDF (biela varianta) v dvoch trendy farebných variantoch: dub lancelot / biela vysoký extra lesk HG a dub lancelot / sivá matná. Dvierka sa pýši systémom tichého zatvárania a šuplíky systémom tichého dorazu. Vyberať môžete z množstva skriniek, ktoré vám umožnia zariadiť si kuchyňu podľa svojich predstáv a možností. Spodné skrinky sú dodávané vrátane spodnej lišty. Pracovná doska nie je súčasťou linky. Spodná skrinka policová VEGA 30 D ZAK BB je regálového typu. Vnútorný priestor je jednou policou predelený na dve odkládcí plochy. Skrinka je dodávaná bez pracovnej dosky. Farba:dub lancelot Materiál:DTD laminovaná Rozmery:šírka: 30 cmhĺbka: 55 cmvýška: 72 cm Hmotnosť:8,2 kg Dodávané v demonte.

Produkt Spodná skrinka policová VEGA 30 D ZAK BB patrí do skupiny produktov Kuchynské skrinky, vyrába ho značka Kondela, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Spodná skrinka policová VEGA 30 D ZAK BB - parametre produktu

Spodná skrinka policová VEGA 30 D ZAK BB - história ceny a dostupnosti

Spodná skrinka policová VEGA 30 D ZAK BB - ďalšie zaujímavé produkty

Spodná skrinka policová VEGA 30 D ZAK BB - ako nakúpiť najvýhodnejšie?