Sonická zubná kefka s UV sterilizátorom Concept ZK 4040 PERFECT SMILE

Sonická zubná kefka s UV sterilizátorom Concept ZK 4040 PERFECT SMILE

Sonická zubná kefka s UV sterilizátorom Concept ZK 4040 PERFECT SMILE

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sonická zubná kefka s UV sterilizátorom Concept ZK 4040 PERFECT SMILE - popis produktu

Sonická zubná kefka s UV sterilizátorom Concept ZK 4040 PERFECT SMILE je záruka veľmi efektívnej starostlivosti o zuby pre dospelých. Sonické čistenie zubov je vhodné prakticky pre každého, vrátane ľudí so strojčekom, korunkami, fazetami a zubnými náhradami. Je účinnejšia v čistení medzizubných priestorov a môžu ho používať aj osoby s citlivými zubami a ďasnami. Pravidelným používaním predchádza tvorbe paradentózy a znižuje začervenanie a krvácanie z ďasien. Kefka pracuje na princípe jemných vibrácií rýchlosťou 38 000 kmitov za minútu, čo je optimálna rýchlosť pre perfektné odstránenie zubného plaku a zároveň šetrné ošetrenie ďasien. Rozpohybované štetiny kefky sa lepšie dostanú do medzizubných priestorov a skvele si poradia aj so škvrnami na sklovine.Je vybavená 10 režimami čistenia, medzi ktoré patrí starostlivosť o jazyk, bielenie, klasické čistenie, jemné čistenie a masáž. Pamäťová funkcia umožňuje použiť režim, ktorý bol nastavený pri poslednom čistení. Súčasťou príslušenstva je UV sterilizátor, ktorý vďaka ultrafialovému svetlu zlikviduje až 99,9% baktérií na hlavici kefky a zabráni ich ďalšiemu množeniu. Počas niekoľkých minút budete mať svoju kefku dokonale čistú a pripravenú na ďalšie použitie. Inteligentný časovač stráži odporúčanú dĺžku čistenia 2 minút. Je rozdelený na 4 časové intervaly po 30 sekundách, aby ste mali presnú kontrolu nad dĺžkou čistenia v jednotlivých častiach úst. Základné vybavenie obsahuje dve vymeniteľné kefkovité hlavice: Daily Clean pre každodenné čistenie a Sensitive pre citlivé zuby a ďasná. Systém Click-in umožňuje jednoduchú a rýchlu výmenu hlavíc jemným zacvaknutím. Pre zachovanie vysokej efektivity čistenia odporúčame hlavice meniť každé 3 mesiace. Moderný dizajn a kompaktný tvar skvele padne do ruky. Stupeň ochrany IPX7 dovoľuje kefku prúdom tečúcej vody. Kvalitná Li-Ion batéria sa dobíja pomocou USB kábla. Rozmery: 6,5 x 7 x 23 cm. Hmotnosť: 400 g. Vyrobila spoločnosť Concept.Maximálne šetrná sonická technológiaUV sterilizátor pre maximálnu hygienuNiekoľkonásobne účinnejšia ako manuálne čistenie10 režimov čistenia (1 - 2 starostlivosť o jazyk, 3 - 4 bielenie, 5 - 6 klasické čistenie, 7 - 8 jemné čistenie, 9 - 0 masáž)Inteligentný časovač (4 x 30 s)Pamäťová funkciaFrekvencia až 38 000 kmitov / minSystém nasadenia hlavíc Click-inUSB nabíjanie2 kefové hlavice (Daily Clean + Sensitive)Doporučený interval výmeny hlavíc každé 3 mesiacePríkon: 1 WNapätie a frekvencia: 100 -240 V, 50/60 HzBatéria: Li-ionČas nabíjania: 10 hodMateriál: ABS plastStupeň ochrany: IPX7 (vodotesný)Dĺžka prívodného kábla: 130 cm Príslušenstvo:Nabíjateľná kefkaHlavica kefky pre každodenné čistenie (typ Daily Clean ZK0001)Hlavica kefky pre citlivé zuby a ďasná (typ Sensitive ZK0002)UV sterilizátor vrátane nabíjacej bezdrôtové staniceUSB nabíjačkaNabíjací kábel

Produkt Sonická zubná kefka s UV sterilizátorom Concept ZK 4040 PERFECT SMILE patrí do skupiny produktov Zubné kefky, patrí pod značku Concept.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sonické zubné kefky, je v ponuke značky Concept.

Produkt Sonická zubná kefka s UV sterilizátorom Concept ZK 4040 PERFECT SMILE je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ústna hygiena, patrí značke Concept.

Sonická zubná kefka s UV sterilizátorom Concept ZK 4040 PERFECT SMILE - parametre produktu

Sonická zubná kefka s UV sterilizátorom Concept ZK 4040 PERFECT SMILE - história ceny a dostupnosti

Sonická zubná kefka s UV sterilizátorom Concept ZK 4040 PERFECT SMILE - ďalšie zaujímavé produkty

Sonická zubná kefka s UV sterilizátorom Concept ZK 4040 PERFECT SMILE - ako nakúpiť najvýhodnejšie?