Sonická zubná kefka s cestovným puzdrom Concept ZK 4010 PERFECT SMILE

Sonická zubná kefka s cestovným puzdrom Concept ZK 4010 PERFECT SMILE

Sonická zubná kefka s cestovným puzdrom Concept ZK 4010 PERFECT SMILE

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sonická zubná kefka s cestovným puzdrom Concept ZK 4010 PERFECT SMILE - popis produktu

Sonická zubná kefka s cestovným puzdrom Concept ZK 4010 PERFECT SMILE efektívne stará o zuby a ďasná dospelých. Je niekoľkonásobne účinnejšia, než bežné manuálne čistenie. Sonické čistenie zubov je vhodné pre každého, vrátane ľudí so strojčekom, korunkami, fazetami a zubnými náhradami. Je účinnejšia v čistení medzizubných priestorov a môžu ho používať aj osoby s citlivými zubami a ďasnami. Pravidelným používaním predchádza tvorbe paradentózy a znižuje začervenanie a krvácanie z ďasien. Kefka pracuje na princípe jemných ultrazvukových vibrácií rýchlosťou 38 000 kmitov za minútu. To je optimálna rýchlosť pre perfektné odstránenie zubného plaku a zároveň šetrné ošetrenie ďasien. Rozpohybované štetiny kefky sa lepšie dostanú do medzizubných priestorov a skvele si poradí aj so škvrnami na sklovine. Kefka ponúka 5 režimov čistenia: CLEAN pre každodenné čistenie a efektívne odstránenie zubného plaku, SENSITIVE pre šetrné čistenie citlivých zubov a ďasien, WHITE pre odstránenie povrchových škvŕn zo zubnej skloviny, GUM CARE pre účinné čistenie ďasien a MASSAGE pre jemnú masáž pomocou pulzujúcich vibrácií.Pamäťová funkcia umožňuje automatické nastavenie režimu pri poslednom čistení. Inteligentný časovač postráži odporúčanú dĺžku čistenia 2 minút. Je rozdelený na 4 časové intervaly po 30 sekundách, aby ste mali presnú kontrolu nad dĺžkou čistenia v jednotlivých častiach úst. Súčasťou základného balenia sú dve vymeniteľné kefkové hlavice: Daily Clean pre každodenné čistenie a Sensitive pre citlivé zuby a ďasná. Systém Click-in umožňuje jednoduchú a rýchlu výmenu hlavíc jemným zacvaknutím. Pre vysokú efektivitu čistenia odporúčame hlavice meniť každé 3 mesiace. Súčasťou balenia je cestovné puzdro, vďaka ktorému budete mať svoju kefku vždy hygienicky uloženú a neustále pri ruke, nech už budete kdekoľvek. Kefka v modernom dizajne má kompaktný tvar, ktorý skvele padne do ruky. Stupeň ochrany IPX7 dovoľuje opláchnuť kefku pod tečúcou vodou. Li-Ion batéria sa dobíja pomocou indukčnej nabíjačky. Rozmery: 2,3 x 3,8 x 19 cm. Hmotnosť: 120 g. Vyrobila spoločnosť Concept.Sonická zubná kefka s cestovným puzdromMaximálne šetrná sonická technológiaNiekoľkonásobne účinnejšia ako manuálne čistenie5 režimov čistenia (CLEAN, SENSITIVE, WHITE, GUM CARE, MASSAGE)Inteligentný časovač (4 x 30 s)Pamäťová funkciaFrekvencia až 38 000 kmitov / minSystém nasadenia hlavíc Click-inIndukčná nabíjačka2 kefkové hlavice (Daily Clean + Sensitive)Doporučený interval výmeny hlavíc každé 3 mesiacePríkon: 1 WNapätie a frekvencia: 100 -240 V, 50/60 HzBatéria: Li-ionČas nabíjania: 10 hodMateriál: ABS plastStupeň ochrany: IPX7 (vodotesný)Dĺžka prívodného kábla: 130 cmRozmery cestovného púzdra: 21,5 x 6,5 x 3 cmHmotnosť cestovného puzdra: 130 g Príslušenstvo:Nabíjateľná kefkaHlavica kefky pre každodenné čistenie (typ Daily Clean ZK0001)Hlavica kefky pre citlivé zuby a ďasná (typ Sensitive ZK0002)Indukčná nabíjačkaCestovné puzdro

Produkt Sonická zubná kefka s cestovným puzdrom Concept ZK 4010 PERFECT SMILE patrí do skupiny produktov Zubné kefky, patrí pod značku Concept.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sonické zubné kefky, je v ponuke značky Concept.

Produkt Sonická zubná kefka s cestovným puzdrom Concept ZK 4010 PERFECT SMILE je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ústna hygiena, patrí značke Concept.

Sonická zubná kefka s cestovným puzdrom Concept ZK 4010 PERFECT SMILE - parametre produktu

Sonická zubná kefka s cestovným puzdrom Concept ZK 4010 PERFECT SMILE - história ceny a dostupnosti

Sonická zubná kefka s cestovným puzdrom Concept ZK 4010 PERFECT SMILE - ďalšie zaujímavé produkty

Sonická zubná kefka s cestovným puzdrom Concept ZK 4010 PERFECT SMILE - ako nakúpiť najvýhodnejšie?